!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Pressreleaser 

Paul och Thom1 mars 2019

Korvfestivalen 8-10 mars 2019

Den 8-10 mars genomförs Korvfestivalen för femte gången. I år dukar vi upp våra smakrika korvar och tillbehör på Münchenbryggeriet i Stockholm.

I vår monter finner du; Ölkorv, Snacksalami, Salamichips, Pepperballs, Tapasmix, Grana Padana och Spanska färskkorvar – Chorizo Atado och Salchichas! Självklart bjuder vi på grillade smakprover! Passa även på att köpa hem en smakrik mässpåse till förmånligt pris.

För första gången har Korvfestivalen öppet på en FREDAG. Denna dag öppnar mässan upp för att du som jobbar i branschen ska kunna hänga på låset och komma och spana in vad son händer inom ditt gebit. Denna dag hoppas vi även på att många företag besökare Korvfestivalen tillsammans med kollegor och kunder. Förhoppningsvis kommer även många Stockholmare efter jobbet för att påbörja helgen med en smakupplevelse utöver det vanliga.

På LÖRDAGEN, som är vår populäraste dag, kommer Korvälskare från hela vårt långa land och grannländer.

SÖNDAGEN är en dag för hela familjen och då vi även erbjuder fri entré för alla barn upp till 12 år i målsmans sällskap.

Passa på att säkra din biljett, förra gången Korvfestivalen arrangeras sålde förköpsbiljetterna slut.

DATUM & ÖPPETTIDER
Fredag 8 mars kl. 15 – 20
Lördag 9 mars kl. 10 – 18
Söndag 10 mars kl. 10 – 16

Förköp: 160 kr.
På plats i entrén: 190 kr ( i mån av plats).
På söndagen går barn upp till 12 år gratis i målsmans sällskap!

VIKTIG INFORMATION
På lördagen är biljetterna indelade i tre olika entrétider för att ge dig som besökare en bättre upplevelse. Det innebär att man måste komma under den tid som lördagsbiljetten berättigar entré. Väl inne på festivalen får du stanna så länge du vill, orkar och kan. Vänligen notera att lördagsbiljetten är ogiltig när er entrétid har gått ut.

ENTRÉTIDER LÖRDAG
Kl. 10:00 – 11:30
Kl. 12:00 – 14:00
Kl. 14:30 – 18:00

Läs mer om detta här

 ‌​