!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Pressreleaser 

Paul och Thom23 maj 2017

VI SÖKER SÄLJARE I GÖTEBORG

Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu, bland annat, en ny säljare för region Göteborg. Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig och utvecklande roll med möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt ansvarsområde. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra våra affärer. Du kommer i första hand att arbeta mot dagligvaruhandeln. God planeringsförmåga och är självständighet är ett måste. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

• Driva och utveckla försäljningen i ditt område
• Sälja in kampanjer och andra aktiviteter i butik
• Bygga säljlösningar i butik
• Vara en kunskaps- och lönsamhetskonsult gentemot butik
• Följa upp försäljning mot budget
• Föreslå affärsutvecklingsåtgärder
• Kontinuerliga Demo och event i butik

I din roll har du nära samarbete med Göteborgskontoret. Då du till större delen kommer att befinna dig på resande fot, bör du bo i distriktet. Huvudkontoret ligger i moderna lokaler i Rosersberg, strax norr om Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet som fältsäljare eller från butik inom dagligvaruhandeln. Meriterande är om du tidigare har jobbat med starka varumärken inom färskvaror och har ett matintresse. Om du har en eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom försäljning, är även detta meriterande. Du har naturligtvis B-körkort. Du har en stark förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har datavana och om du även har förkunskaper i affärssystem och säljstödssystem är detta meriterande.

Personlighet
Som person har du lätt för att sätta dig in i hur andra tänker och vad som kan få kund och konsument intresserad av PAUL och THOMs produkter. Du är kreativ och nytänkande, samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra. Du är bra på att samarbeta och är självgående, strukturerad och initiativtagande.

Så söker du tjänsten
PAUL och THOM ser fram emot ditt CV och personliga brev till anna.wallman@paulochthom.se. Vill du veta mer om PAUL och THOM finner du denna information på www.paulochthom.se. Intervjuer och urval sker löpande.
Sista ansökningsdag är 2017-06-30 med tillträde 2017-09-01.

 ‌​