!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Pressreleaser 

Paul och Thom22 maj 2017

Vi söker nyexaminerad analytiker/junior controller

Vi befinner oss i ständig utveckling och söker en strukturerad och välorganiserad analytiker/junior controller med känsla för service och kvalitet för B2B-affärer mot den svenska marknaden. Du kommer att jobba nära säljledning och KAM.

Dina arbetsuppgifter:
• arbete med budgetering, prognosarbete, uppföljning
• analys och övriga frågor som inryms i ekonomisk styrning
• kontroll och utfall av löpande försäljningssiffror
• skapa och leverera rapporter för försäljnings- och beslutsstöd till säljorganisation samt ledning
• utföra övriga marknads- och produktrelaterade analyser och undersökningar
• samla in/bearbeta och analysera information och data
• göra prognoser, research, ta fram och producera rapporter ur våra sälj- och affärssystem.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi (master/batchelor). Du ska ha vara resultat- och målinriktad, vara utvecklingsorienterad och nytänkande. Du har utmärkt analytisk förmåga och tar fram konkreta utvecklingsförslag kopplade till dina analyser.

Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, ej ett krav. För att trivas i denna roll är det en förutsättning att du behärskar svenska obehindrat och att du har goda kunskaper i Officepaketet.

Arbetsplatsen är på vårat huvudkontor i Rosersberg. Tjänsten är för närvarande på 75% med utveckling till 100% och du kommer att ha en viktig roll i vår organisation. Anställningen är tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsätts omgående, dock senast 1/9-2017.

För frågor gällande tjänsten kontakta KAM Mats Budell 070-770 29 93. Skicka in din ansökan till info@paulochthom.se döp den till ”analytiker/junior controller”. Sista ansökningsdag är 15/6-2017.

Välkommen med din ansökan till oss!

 ‌​