INGREDIENSER
1 hg Bränneboskinka (finns i delin)
1 pkt Serrano med chili
1 pkt Prosciutto tomat & basilika
1 förpackning Salamichips vitlök
1 påse Grönkål
1 knippe Grön sparris
1 burk Pepperballs
1 tapastallrik Vegetarisk
1 tapastallrik Tapas grande
1 st Grana Padano
2 st Avokado
1 burk Chilimarinerade vitlöksklyftor
GÖR SÅ HÄR
Skölj av och massera grönkålen.
Bryt av sparrisen och skölj den.
Börja varva chark och grönt på stenskivan. Låt fantasin flöda!
Toppa av med Grana Padano.
GRILLTIPS: Grilla Chorizo Atado och Salsiccia, skär upp i bitar
och servera tillsammans till buffén.
SÅS: Mixa Pepperballs för en mildare eller drygare sås blanda
i lite creme fraiche.