!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Buffé med primörer och chark

INGREDIENSER 

1 hg Bränneboskinka (finns i delin)

1 pkt Serrano med chili

1 pkt Prosciutto tomat & basilika
1 förpackning Salamichips vitlök

1 påse Grönkål

1 knippe Grön sparris

1 burk Pepperballs

1 tapastallrik Vegetarisk

1 tapastallrik Tapas grande

1 st Grana Padano

2 st Avokado

1 burk Chilimarinerade vitlöksklyftor

 

 

Enkel 15 min Skriv ut recept No: 23

GÖR SÅ HÄR

Skölj av och massera grönkålen.
Bryt av sparrisen och skölj den.
Börja varva chark och grönt på stenskivan. Låt fantasin flöda!
Toppa av med Grana Padano.

GRILLTIPS: Grilla Chorizo Atado och Salsiccia, skär upp i bitar
och servera tillsammans till buffén.

SÅS: Mixa Pepperballs för en mildare eller drygare sås blanda
i lite creme fraiche.

 

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se