!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Chorizo med het potatis

INGREDIENSER

Färskpotatis

1 stor röd Paprika

3 st röd lök

1 st gul lök

1 vitlöksklyfta

1 pkt Chorizo Atado

Nocellara oliver, Kalamata oliver

Patatas Bravas krydda

Enkel 30 min Skriv ut recept No: 93

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka upp potatisen.

  2. Strimla gul lök, vitlök och paprika, stek i gjutjärnspanna med smör och lite olja. Tillsätt 1 tsk Patatas Bravas krydda.

  3. Lägg upp potatisen i en skål, häll lök och paprika blandningen över. Vänd runt försiktigt.

  4. Grilla färskkorven på direkt värme tills den får fin färg, låt sedan korven grillas klart på indirekt värme. Korven skall vara genomstekt. Innertemperatur skall vara på ca. 72°C. Eftersom korven är rå när du köper den är det viktigt att den blir väl genomstekt.

  5. Dela den röda löken i stora halvor, stek på dem i gjutjärnspannan med smör och olja.

  6. Blanda lök och grillad Chorizo på en stor tallrik.

  7. Lägg upp oliverna i en skål.

  8. Njut!

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se