!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Enchiladas med bruschettafyllning

INGREDIENSER

Wraps

Abadesaost

Mykonos fårostsallad

Plommontomater

Creme fraiche

Bruschettakrydda

Enkel 15 min Skriv ut recept No: 17

Börja med att göra i ordning de två olika rörona till denna rätt.

Bruschettaröra: (avsett för ca 6-8 enchiladas)
1,5 msk bruschettakrydda
3 dl creme fraiche
några tärningar fetaost
Blanda ihop ingredienserna och låt stå
 
Fetaoströra:
Resterande fetaost, oliver och chili (en sådan) från mykonos fårostsalladen som du mixar ihop med en stavmixer. Tillsätt lite creme fraiche och smaka av för att se hur krämig och mild du föredrar att röran ska vara.

Nu kan du börja fylla dina enchiladas. Ta en wrap och bred ut bruschettaröran, lägg på ordentligt med abadesa ost, lägg därefter på bruschettaskinka och plommontomater för att avsluta med ett till lager abadesa ost. Osten behövs på båda sidor för att den ska fästa ihop wrapsen ordentligt.

Börja med att steka på de på medelvärme så att osten hinner smälta ordentligt och wrapsen får en fin färg. Skär upp i fyra bitar och servera tillsammans med fetaoströran.

 

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se