!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Lax spett med balsamico

INGREDIENSER

Lax

Zuchini

Champinjoner

Lök

Paprika

 

Sallad

Tomater

Dressing: 3 msk olja, 1,5 msk vinäger, 1 tsk senap, lite socker,  salt och peppar.

 

Enkel 25 min Skriv ut recept No: 14

Gör så här:

  1. Skär  laxen och grönsakerna i lagom stora tärningar. Skär grönsakerna tillräckligt tjocka för att de ska behålla sin krispighet efter stekning eller grillning. Skölj salladen och tomaterna som du kan ha som bilaga. För en matigare sallad: tillsätt bönor eller potatis.

  2. Blanda ihop vinägrett dressingen med angivna mängder, häll på potatisarna i förväg om du har de i salladen för att de ska dra till sig lite.

  3. Spetta på både lax och grönsaker på grillpinnen, salta och peppra för att därefter steka på de i pannan med olja. Stek på vardera sida tills de fått färg. 

  4. Vid servering droppar du balsamico över spetten som tillför laxen en god syrlighet.

 

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se