!DOCTYPE html>
INGREDIENSER:
Pizzadeg, färdig
Pesto tomat och ruccola
Parmigiano Reggiano
Färska cocktailtomater
Chorizo Salami Iberico extra
Salami Sopressa
Örter, salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Kavla ut den färdiga pizzadegen.
Pensla ut tomatsalsan
Lägg ut salamin och chorizon
Dela cocktailtomaterna och lägg ovan charken
Riv parmesan fint och i skivor över toppingen
Salta och peppra och strö lite örter över
Grädda i cirka 10 minuter
Konsumentkontakt PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se
PAUL och THOM ABSkansvägen 25195 72 Rosersberg
LeveransadressMetallvägen 39, RosersbergKonsumentkontaktTel 08-594 510 70E-postinfo@paulochthom.seOrganisationsnummer556492-9270
Certifikat IP LivsmedelFölj oss på:Facebook: PAULochTHOMInstagram: @paulochthom
HemSortimentOm ossReceptPressreleaser
Integritetspolicy (GDPR)
Originalet från Syd- och Centraleuropa till Sverige.