!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Sallad med sparris

1 burk Pepperballs

1 påse Kalamataoliver

1 pkt Serrano Chili

2 rödklökar

1 burk soltorkade plommontomater

1 knippe sparris

1 förp mozarella

1 påse medelhavssallad

1 kruka Timjan

Socker

1 flaska granatäpple balsamvinäger

Enkel 10 min Skriv ut recept No: 92

GÖR SÅ HÄR:

  1. Linda Serrano runt sparrisen, grilla försiktigt på indirekt värme.

  2. Skölj salladen, lägg upp i en skål eller ett stort fat

  3. Toppa med oliver, plommontomater, pepperballs.

  4. Dra isär bitar av mozarellan och fördela jämt över salladen.

  5. Fördela den picklade rödlöken över hela salladen.

  6. Salta och peppra efter smak.

  7. Strö över lite timjan och lägg den serrannolindade sparrisen överst.

  8. Servera och njut

Picklad rödlök, gör gärna denna dagen innan så att den får stå och dra sig.

  1. Skär upp en stor lök eller två små rödlökar. 

  2. Tillsätt därefter 0,5 dl granatäppel balsamvinäger, 2 tsk socker och fyll därefter på med vatten så att du nästan täcker löken. 

  3. Låt det koka upp ordentligt och ställ därefter av det från plattan. 

  4. Låt svalna tills du gjort klart resten av din rätt eller preppa dagen efter om du har tid såklart

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se