!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Somrig sallad med primörer och salamichips

INGREDIENSER 

1 påse grön- och rödkål 

1 näve rödkål 

6 st Morötter Grana Padano 

3 dl Creme fraiche 

1 pkt Mykonos Fårostsallad Sesamfrön I ask med physalis 

1 paket Salamichips Classic

Medel 35 min Skriv ut recept No: 21

GÖR SÅ HÄR:

1. Börja med att skala morötterna, dela dem på längden, ringla lite olja,salt/peppar över. Rostas i ugn cirka 20 minuter på 200 grader.

2. Skölj av och massera grönkålen väl. Lägg dem på en plåt, ringla lite olja och strö lite salt över dem. Rosta i ugn i max 5 minuter.

3. Placera grön/rödkålen i en skål och fyll på med Salamichips, morötter, Physalis.

4. Hyvla rikligt med Grana Padano över salladen och sprinkla lite sesamfrön som avslut.

Fetaoströra:
Lyft ur fårosten, mixa innehållet med cremefraiche. Lägg ner fårosten i såsen. Smaka av med salt och peppar.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se