!DOCTYPE html>
INGREDIENSER
Pajdeg
5 dl vetemjöl
200 g kylskåpskallt smör
1 dl kallt vatten
Äggstanning
4 dl grädde
4 ägg
1/2 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
3 dl riven abadesa
225 grader i ca 15 minuter
200 grader 35-45
Sparris
Prosciutto
Börja med att förbereda pajdegen. Blanda ihop mjölet, smöret och tillsätt vattnet tills du har fått en bra konsistens på degen. Bred ut den i en pajform och ställ in den i kylen i minst 30 min.
När degen har vilat och blivit kallt är det dags att stoppa in den i ugnen. 225 grader och ca 15 minuter kräver första omgången.
Blanda ihop äggstanningen under tiden och linda in sparrisen med prosciutton.
Ta ut pajdegen för att därefter hälla i äggstanningen. Lägg ner sparrisen i pajen och skjutsa därefter in den i ugnen igen. Nu kan du sänka ugnen till 200 grader och låta pajen vara i mellan 35-45 minuter. Håll kolla på färgen, om det blir för mörkt kan du lägga över aluminiumfolie i slutet.
Konsumentkontakt PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se
PAUL och THOM ABSkansvägen 25195 72 Rosersberg
LeveransadressMetallvägen 39, RosersbergKonsumentkontaktTel 08-594 510 70E-postinfo@paulochthom.seOrganisationsnummer556492-9270
Certifikat IP LivsmedelFölj oss på:Facebook: PAULochTHOMInstagram: @paulochthom
HemSortimentOm ossReceptPressreleaser
Integritetspolicy (GDPR)
Originalet från Syd- och Centraleuropa till Sverige.