!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Spökfingrar av ölkorv

INGREDIENSER

Ölkorv, valfri sort

Smördeg

Ketchup

Senap

Kristyr, vit

Svartpeppar, korn

Enkel 10 min Skriv ut recept No: 98

GÖR SÅ HÄR:

  1. Kavla ut smördegen, skär i tunna strimlor.

  2. Dela ölkorven i lagom långa bitar.

  3. Linda smördeg runt ölkorvsbitarna.

  4. Grädda i ugn tills degen fått lite färg. Ta ut och låt svalna.

  5. Tryck ut små kristyr pluttar på korven, som ögon. Tryck dit små svartpepparkorn som pupill.

  6. Häll upp ketchup i en skål. Spritsa ut senap i cirklar i ketchupen, dra med en tandpetare genom senapen för att skapa ett spindelnät.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se