!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Tunnbrödssnittar

INGREDIENSER:

Tunnbröd

150 – 200 g Bruschettaskinka

100 g Semi-dried plommontomater

1 msk Bruschettakrydda

150 g Trattkantareller

1 näve Spenat (kan uteslutas)

1 dl Creme fraiche

Smör för stekning

 

 

Enkel 15 min Skriv ut recept No: 4

Gör så här:

  1. Fräs på trattkantarellerna och spenaten i lite smör i en stekpanna. När spenaten och trattkantarellerna smält kan du tillsätta salt och peppar. Låt det svalna.

  2. Hacka semi-dried plommontomater i mindre bitar och blanda de med creme fraiche i en bunke. Tillsätt bruschettakryddan.

  3. Häll över trattkantarellerna och spenaten till creme friache blandningen. Rör om och smaka av om det behövs mer salt eller peppar.

  4. Ta fram tunnbröden och täck dessa med röran. Täck ungefär halva tunnbrödet och lägg därefter på två skivor bruschettaskinka. Rulla ihop och skär lagom stora bitar.

  5. Går även att ta med som mellanmål, då behöver du inte skära lika små rullar.

 

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se