!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Tzatziki dipp med sötpotatis

INGREDIENSER

Tzatziki dipp

Creme fraiche/Turkisk yoghurt

Olivolja

Salt 

Peppar

Enkel 5 min Skriv ut recept No: 7

Använd antingen creme fraiche eller turkisk yoghurt ca 3 dl, blanda med 2 msk tzatziki dipp, olivolja, salt och papper. Låt det dra en lite stund för att få mer smak, den är nästan som godast dagen efter. Det är en vitlökssmak med i kryddmixen och det behövs inte tillsättas färsk vitlök. 

Tips: Riv gurkan och strö salt över samt låt den dra några minuter. Det gör att gurkan vattnas ur och därmed blir dippen inte lika vattning när gurkan tillsätts.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se