!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Ugnsbakad paprika med bulgur

INGREDIENSER

3 st Röd paprika

3 dl Bulgur

1 tärning grönsaksbuljong

2 tsk Patatas Bravas krydda

1 påse Kalamataoliver

1 burk Plommontomater, semidried

1 pkt Fetaost

1 knippe storbladig persilja

1 gul lök

olivolja

Enkel 30 min Skriv ut recept No: 94

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka upp Bulgur med grönsaksbuljonen.

  2. Skölj av paprikorna och dela dem i halvor.

  3. FInhacka löken och bryn i stekpanna.

  4. Finhacka Persiljan och fetaosten.

  5. Häll upp bulgur i en stor skål, tillsätt lite olivolja, Patatas Bravas, lök, persilja, soltorkade tomater, feta ost och oliver. Blanda väl.

  6. Grilla i ugnen i cirka 10-15 minuter på 200 grader.
    Du kan även förgrilla endast paprikan och sedan fylla med innehåll strax innan servering.

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se