!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Vegonade Arizona - smokey jacked potatoe

INGREDIENSER

Sötpotatis

Rädisor

Creme Fraiche

Mykonos Fåroströra

Vegonade Arizona

Krasse

Purjolök

Enkel 30 min Skriv ut recept No: 24

GÖR SÅ HÄR:

  1. Dela en sötpotatis på hälften, skär ett jack i den. Pensla med Vegonade Arizona, ugnsbaka tills den är mjuk. Cirka 30 minuter på 225°C.

  2. Mixa Mykonos fårostsallad, endast fårost och olja med creme fraiche. 

  3. Fyll sötpotatisen med röran och finhacka oliverna och bryt lite av fetaosten över.

  4. Gott att riva lite rädisor och krasse över.

  5. Gillar du hetta, mixa med chilin som följer med. 

Konsumentkontakt
PAUL och THOM • Skansvägen 25 • 195 72 Rosersberg
Telefon 08-594 510 70 • info@paulochthom.se