!DOCTYPE html>
x
VÅR VÄRLD AV TAPAS – Vi gör det goda enkelt!

Pressreleaser 

 • Paul och Thom13 februari 2020

  Vegonade - matmagi för det gröna köket!

  Fler och fler väljer att äta grönt minst en gång i veckan. Men de vet inte riktigt hur de skall tillaga och skapa variation. Men vi har lösningen - Vegonade! Vegonade smaksätter dina grönsaker på nolltid. Det enda du behöver göra är att välja grönsak, skala, dela och blanda med Vegonade och låta ugnen sköta resten!

  Det finns 6 olika smaksättningar:
  Vegonade Black Garlic, Arizona, Roasted Peppers, Vegonade Garlic & Parmesan*, Italy och Mango & Chili.

  Lansering sker vecka 8 i butik - men redan nu finns de lagerlagda hos både Axfood och Bergendahls.

  På vår receptsida finner du smakrika recept och tips på hur du kan njuta av dina grönsaker. Det går även bra att ladda hem en receptfolder. För inspiration besök gärna vår instagram eller facebook.

  *Garlic & Parmesan är en Lakto-ovo-vegetarisk produkt som innehåller
  (pastöriserad komjölk, mjölksyrabakterier, ystenzym)

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom24 oktober 2019

  Ny gramvikt på storsäljare!

  Våra storsäljare – ölkorv – har fått en ny gramvikt.

  På grund av den extrema situationen som råder i köttbranschen har alla aktörer behövt se över dess produktion. Det är många faktorer som spelar in. Dels har den svenska kronan under de senaste två åren försvagats med ca 16% mot euron, vilket resulterar i dyrare import. Sedan har exporttrycket på europeiska fläskråvaror ökat på grund av fläskråvarukrisen i Kina vilket har medfört exceptionella prishöjningar på fläskråvara. Detta drabbar alla aktörer i branschen ända ner till slutkonsument.

  Om vi inte hade gjort förändringen på gramvikten hade slutpriset ökat kraftigt.
  Ölkorv 160 gram rekommenderat konsumentpris: 39-44 kronor.
  Ölkorv 200 gram med prishöjning 49-54 kronor .

  Förändringen är väl genomtänkt och dialog har förts med dagligvaruhandelns kedjor. Vårat mål är att vara transparenta och öppet berätta orsak och lösning. Vi har publicerat detta på vår hemsida samt i digitala medier och pressreleaser. Alla dagligvarukedjor är informerade om justeringen samt vikten av att justera prisbilden i butik. Vi har även tryckt upp vippor (skyltar) som skall sitta i butik just för att informera slutkonsument om denna förpackningsförändring. Vår säljkår har jobbat hårt på att få upp dessa, men det kan ha missats någonstans.

  Hoppas att detta ger er en bättre bild om förändringen.

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom5 oktober 2019

  Listeriautbrott i Tyskland

  Utbrott av Listeria har uppmärksammats hos Wilke Waldecker i Tyskland, producent av chark. All produktion har återkallats och fabriken har stängts. Ölkorv som återkallats gäller inte PAUL och THOMs varumärke. PAUL och THOMs ölkorvar produceras i Tyskland av företaget GlockenBeune (www.glocken-beune.de).

  Vad är Listeria?
  Listeria monocytogenes kan orsaka allvarlig sjukdom främst hos personer med nedsatt immunförsvar, sköra äldre och gravida. Den kan få fäste i lokaler och på utrustning och på så sätt förorena de livsmedel som tillverkas där. Bakterien kan föröka sig i kyla och utan syre. Den kan därför orsaka problem i vissa ätfärdiga kylvaror som gravad och rökt fisk med flera veckors hållbarhet. (https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/bakterier-virus-parasiter-och-mogelsvampar1/bakterier/listeria-monocytogenes/)

 • Paul och Thom12 juli 2019

  Paul och Thom AB sänker gramvikten på Ölkorv och Salamichips

  Köttbranschen befinner sig i en extrem situation. Den svenska kronan har under de senaste två åren försvagats med ca 16% mot Euron vilket resulterat i dyrare import från eurozonen.

  Vidare har exporttrycket på europeiska fläskråvaror under våren ökat på grund av den rådande fläskråvarukrisen i Kina vilket har medfört exceptionella prishöjningar. Dessa två faktorer drabbar alla aktörer i branschen ända ner till slutkonsument.
  Prishöjningarna leder till att våra produkter i nuvarande utformning inte blir lika tillgängliga för våra konsumenter och för att kunna fortsätta leverera en hög kvalité till ett överkomligt pris, väljer vi därför att sänka gramvikten till att börja med på två av våra storsäljare, nämligen Ölkorv och Salamichips. Gramvikten på vår Ölkorv justeras från 200g till 160g och Salamichipsen från 100g till 80g, då vår förhoppning är att fler konsumenter fortsättningsvis ska ha möjligheten att ta del av våra produkter.

  Artiklar som påverkas av viktjusteringen:
  Kabanoss hot 200g
  Kabanoss spicy 200g.
  Lucifers Love 200g.
  Ölkorv Delikryddad lufttorkad 200g.
  Ölkorv Mexican fire lufttorkad 200g.
  Ölkorv Jalapeno 200 g.
  Ölkorv Hot Chili 200g.
  Ölkorv Tysk 200g
  Ölkorv vitlök 200g.
  Ölkorv Chili’n Cheese 200g
  Texas Bull ölkorv 200gr.
  Bruschetta Ölkorv 200g
  Say Cheese ölkorv 200g.
  Salami Chips Classic 100g
  Salami Chips Vitlök 100g
  Salami Chips Chili 100g

 • Paul och Thom28 maj 2019

  Chorizo Atado är årets grillhöjdare

  Förra årets stora grilltrend, färskkorv, är här för att stanna. Hos tapasexperten PAUL och THOM hittar du den kryddiga Chorizo Atado. Med sin mustiga smak är den spanska färskkorven en självklar favorit till grillen.

  – Det är väldigt roligt att allt fler svenskar får upp ögonen för färskkorv, den passar perfekt på grillen, säger Ulf Julin, kvalitetsansvarig på PAUL och THOM.

  Sommaren är på gång och många har redan tagit ut grillen från vinterförrådet. Tapasexperten PAUL och THOM tipsar alla som är redo för en kryddig smakupplevelse om sin spanska Chorizo Atado. Den populära färskkorven innehåller hela 96 procent kött och får sin röda färg från den kraftfulla paprikakryddan. Eftersom korven inte är värmebehandlad, det vill säga varken rökt eller kokt i förväg, behöver den grillas lite längre än förtillagade korvar.

  – Den behöver några extra minuter på grillen, men i gengäld får man den fantastiska smaken som färskheten för med sig. Tänk på att vara aktiv vid grillen. När korven spricker droppar paprikasaften ner och elden kan flamma upp, så en sprayflaska med vatten är bra att ha till hands. Låt korven få en fin grillyta, flytta sedan över korven och låt den grillas färdig på indirekt värme, säger Ulf Julin.

  Kan tillagas på flera sätt
  PAUL och THOM importerar sin Chorizo från den spanska Sant Dalmai. Producenten ligger i framkant med sin moderna teknik, höga kvalitet och miljömedvetenhet. Chorizo Atado tillverkas enligt gammal spansk tradition och har sitt ursprung i Girona, Katalonien. Atado betyder sammanbunden på spanska och syftar till hur korven är bunden med ett och samma snöre. PAUL och THOMs Chorizo Atado kan med fördel avnjutas på en grilltallrik tillsammans med grönsaker, stekt eller grillad potatis och ostfyllda pepperballs.

  – Men egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Med sin mustiga och kraftfulla smak passar den lika bra till grillen som i grytor eller på tapasmenyn, och passar även som ett fantastiskt komplement i en Paella, avslutar Ulf Julin.

  Chorizo Atado 96% kötthalt, grillens bästa färskkorv.

 • Paul och Thom15 april 2019

  20 månaders lagrad Grana Padano

  Vad sägs om en vällagrad, krämig och smakrik Grana Padano?
  Det unika med denna ost är att den är lagrad i 20 månader. Detta gör den unik och kan mäta sig med en Parmigiano Reggiano. Osten är mycket krämig och inte så torr som de vanligen kan vara. Tips! Låt osten ligga framme ett tag så att den blir rumstempererad, då kommer smaker och saltkristallerna fram och osten kommer till sin rätt. Ät den precis som den är eller tillsammans med charkuterier. Passar även bra på pizza, pastarätter och tillsammans med en Dadel Crema di Balsamico.

 • Paul och Thom1 mars 2019

  Korvfestivalen 8-10 mars 2019

  Den 8-10 mars genomförs Korvfestivalen för femte gången. I år dukar vi upp våra smakrika korvar och tillbehör på Münchenbryggeriet i Stockholm.

  I vår monter finner du; Ölkorv, Snacksalami, Salamichips, Pepperballs, Tapasmix, Grana Padana och Spanska färskkorvar – Chorizo Atado och Salchichas! Självklart bjuder vi på grillade smakprover! Passa även på att köpa hem en smakrik mässpåse till förmånligt pris.

  För första gången har Korvfestivalen öppet på en FREDAG. Denna dag öppnar mässan upp för att du som jobbar i branschen ska kunna hänga på låset och komma och spana in vad son händer inom ditt gebit. Denna dag hoppas vi även på att många företag besökare Korvfestivalen tillsammans med kollegor och kunder. Förhoppningsvis kommer även många Stockholmare efter jobbet för att påbörja helgen med en smakupplevelse utöver det vanliga.

  På LÖRDAGEN, som är vår populäraste dag, kommer Korvälskare från hela vårt långa land och grannländer.

  SÖNDAGEN är en dag för hela familjen och då vi även erbjuder fri entré för alla barn upp till 12 år i målsmans sällskap.

  Passa på att säkra din biljett, förra gången Korvfestivalen arrangeras sålde förköpsbiljetterna slut.

  DATUM & ÖPPETTIDER
  Fredag 8 mars kl. 15 – 20
  Lördag 9 mars kl. 10 – 18
  Söndag 10 mars kl. 10 – 16

  Förköp: 160 kr.
  På plats i entrén: 190 kr ( i mån av plats).
  På söndagen går barn upp till 12 år gratis i målsmans sällskap!

  VIKTIG INFORMATION
  På lördagen är biljetterna indelade i tre olika entrétider för att ge dig som besökare en bättre upplevelse. Det innebär att man måste komma under den tid som lördagsbiljetten berättigar entré. Väl inne på festivalen får du stanna så länge du vill, orkar och kan. Vänligen notera att lördagsbiljetten är ogiltig när er entrétid har gått ut.

  ENTRÉTIDER LÖRDAG
  Kl. 10:00 – 11:30
  Kl. 12:00 – 14:00
  Kl. 14:30 – 18:00

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom13 februari 2019

  Matmässan "Passion för mat" 1-3 mars 2019

  Passion för Mat är mässan för alla som gillar att laga mat! Den hålls varje år i Göteborg. Det är en äkta upplevelse som inspirerar matroade hemmakockar till spännande idéer i det egna köket! På mässan hittar alla matentusiaster ett utsökt urval av handplockade producenter och råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat & dryck.

  Här väntar tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. I mässans Köksskola medverkar flera kända kockar som ger tips om råvaror och matlagning. Självfallet kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan.

  I år fyller vi vår monter med unik och smaksatt chark från italien och Spanien. Krispig Snacksalami i flera smaker. Karameliserad Tapas ost från Spanien. Vällagrad Grana Padano 20 mån, från Italien samt smakrika tapastillbehör.

  Kom förbi för att smaka och låt dig inspireras!
  Du finner oss i hall A/D09.

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom6 december 2018

  Salamichips för hela familjen.

  Ni har väl inte missat våra supergoda, tunna, räfflade och smakrika salamichips
  med hög kötthalt? De riktigt smälter i munnen. Chipsen är skapade utav högkvalitativ köttråvara och kallrökts. Efter rökning torkas salamichipsen ytterligare i 3 veckor för uppnå bästa kvalitet. Förpackade i praktisk plastförpackning, lämpar sig både för hylla och kan störtas i korg.

  ✔ Kallrökta salamichips
  ✔ Cirka 80 skivor per paket
  ✔ Icke kyla
  ✔ Högkvalitativ köttråvara
  ✔ Till 100 g färdig produkt har 155 g köttråvara använts
  ✔ Välbalanserade smaker: classic, vitlök och chili

  Art nr 146 Salamichips, classic
  Art nr 147 Salamichips, vitlök
  Art nr 148 Salamichips, chili

  För recept och matiga tips, klicka på länken nedan.

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom20 november 2018

  Vår nya Tapas ost La Reserva prisad på World Cheese Awards

  Den 2:a november i år kammade vår nya Tapas ost la Reserva hem priset Super Gold på den årliga tävlingen World Cheese Awards som hölls i Bergen, Norge.

  Tapas ost la Reserva är gjord på en blandning av får-, ko- och getmjölk som är karaktäristiskt för ostsorten Abadesa. Osten är lagrad i 10-12 månader och har tagits fram med syftet att kunna tillfredsställa ostälskare som gillar smakrika hårdostar. Den har förfinats med en tydlig ton av rostad toffé och fudge som ger osten en unik karamelliserad smak.

  I den prestigefulla tävlingen World Cheese Awards placerade sig Tapas ost la Reserva på en 14:e plats utav 3742 tävlande. Genom att ha blivit utvald av minst en jury till världens bästa ost så tog Tapas ost la Reserva hem utmärkelsen Super Gold.

  Utmärkelserna delas ut av en jury beståendes av 230 experter från 29 olika länder. De är uppdelade i grupper om tre till fyra medlemmar som ska utse utmärkelserna bronze, silver och gold. Därefter får varje grupp dessutom utse en ost som får utmärkelsen Super Gold baserat på ostens karaktärer såsom dess färg, textur, konsistens och smak.

  Vi är enormt stolta att kunna tillhandahålla denna ost på den svenska marknaden – som ett komplement till vårt övriga tapas sortiment.

  Produktlänk

 • Paul och Thom5 november 2018

  REVOLUTIONERANDE CHARK.

  Med fingertoppskänsla och hunger för nya smaker och innovativa lösningar har vi nu skapat två helt unika produkter. Tillsammans med vår producent har vi genom förädling och en revolutionerande metod lyckats att smaksätta två av våra högkvalitativa produkter – Prosciutto Crudo med tomat och basilika samt Serrano med Chili. Det finns inget liknande på den svenska marknaden.

  Prosciutto Crudo och Serranon är skurna i tunna skivor och smaksatta. Skinkan luftorkas i minst 11 månader innan bearbetningen med smaksättning startar. Därefter lufttorkas skinkan ytterligare innan uppskivning och paketering. Skinkorna är finstämda och milda i smaken med välbalanserade smaksättingar. Prosciutto Crudon som är förädlad med tomat och basilika ger en mediteran smak. Serranon har en hetta från chilin som passar bra till Serranoskinaks karraktär som är lite magrare och torrare. Fantastiskt goda och smälter i munnen. Passar utmärkt till italiensk antipasti och spansk tapas!


  4814 Prosciutto Crudo smaksatt med tomat & basilika
  Lufttorkad nötig Italiensk Prosciutto Crudo med fin sälta.
  Förädlad och smaksatt med tomat och basilika.
  15 förp. á 70 g per låda.

  08956 Serrano med chili
  Nötig i smaken och fin sälta, förädlad och smaksatt med chili.
  Passar utmärkt på tapasbrickan tillsammans med Manchego ost och oliver.
  15 förp. á 70 g per låda.

  För order kontakta din säljare på 08-594 510 70.

  Läs mer om detta här

 • Paul och Thom26 juli 2018

  Solmogna plommontomater

  Ni har väl inte missat våra underbara Plommontomater? Halvtorkade plommontomater i marinad med örtkryddor och vitlök. Gott som tilltugg, på pizzan, i pasta, topping på sallad, i mat och på smörgåsen. Psst... Använd gärna marinaden som bas till salladsdressing eller till grillningen!

  Artikel nr 8102 Plommontomater, 6 burkar á 250 g per låda.

  Ring för order på 08-594 510 70

 • Paul och Thom19 juli 2018

  TÄVLA & VINN

  Upplev RIX FM FESTIVALEN på bästa plats!
  Nu har du chansen att vinna tillträde till "vip-området" på RIX FM FESTIVALEN och uppleva konserterna från bästa möljliga plats. Givetvis får du en smakrik goodie-bag från oss.

  Klicka på TÄVLA HÄR för chans om två (2) front-row-tickets!!

  Lycka till önskar vi på PAUL och THOM

  TÄVLA HÄR

 • Paul och Thom14 juni 2018

  Stolt sponsor av RIX FM Festivalen

  Vi är glada att vara med på RIX FM Festivalen 2018 – Sveriges största festivalturné! I år blir Sveriges Största Festival ännu större med fler städer och artister än någonsin. Spetsa öronen och håll utkik om vi kommer till just din stad. Artisterna är spikade och turnén rullar i gång den 29 juli. Totalt besöker vi 8 städer runt om i landet där vi ser fram emot att möta er på plats. Kom förbi vårat tält i eventbyn och smaka på god tapas och passa på att köpa hem en tapaspåse till kanonpris.

  Håll dig uppdaterad på Facebook och Instagram @rixfmfestival.


  Läs mer på RIX FM Festival

 • Paul och Thom15 maj 2018

  Let's go tapas på köket.se

  Passa på att beställa vår nya mixade 1/2-pall. På köket.se finner du recept och filmer hur du skapar smakrika rätter med våra produkter. Håll även utkik i TV-rutan där vi finns med på middagstipset. Vi har samlat många av produkterna som används till recpeten i en 1/2-palls display. Toppskylt och färdig prislista följer givetvis med. Fråga din säljare!

 • Paul och Thom22 mars 2018

  Testa våra nya smakrika grillkorvar med hög proteinhalt och låg fetthalt

  Nu har vi tagit fram en smakrik grillkorv med hög proteinhalt och låg fetthalt till alla som tänker lite extra på vad de äter.

  ProChipotle – är en fin och välbalanserad grillkorv med smak av chili, paprika, majs och morötter för att förmedla smaker från Central och Syd Amerika.

  ProItalia – har en smak av Italien och mild och rund i smaken. Den är smaksatt med mozzarella, torkade tomater och basilika.

  ProThai – är en korv på kyckling- och kalkonkött, därför extra fettsnål. Smaksatt med asiatiska kryddor för att ge en exotisk känsla.

  Vi genomför just nu ett test för att ge den här serien grillkorvar så bra förutsättningar som möjligt inför lanseringen senare i vår och vi behöver din hjälp.
  Är du inköpare eller butikschef så tveka inte på att höra av dig till din ansvarige säljare hos oss eller via mail till info@paulochthom.se så berättar vi mer.

 • Paul och Thom20 november 2017

  Ädelost Rény Picot – Guldvinnare på Gourmetquesos Salon de Gourmets 2017

  8370 - Rény Picot är en prisbelönt spansk blåmögelost med härligt kraftfull smark. Gjord på pastoriserad ko- och fårmjölk. Senast i våras vann den guld på Gourmetquesos på Salon de Gourmets i Madrid och är därmed den bästa spanska ädelosten.

  Rény Picot passar jättebra till bl.a. pepparkakor vilket gör den perfekt till decembers adventsfika.

 • Paul och Thom15 augusti 2017

  Underbara dagar på Mix Megapols Sommarkalas

  Vilka fantastiska dagar vi har haft på Liseberg! Glada och spännande möten, inspirerande samtal och många goda smakprover. Tack alla som stannat upp vid vårat tält. Passa på att köpa en kalaspåse med godsaker. Vi har öppet till 23:00 idag!

 • Paul och Thom9 augusti 2017

  Väck döda ytor till liv

  Vad har du för outnyttjade ytor? Vi hjälper dig att maximera dina döda ytor och väcker dem till effektiv säljyta. Kontakta oss för möte! Ring 08-594 510 70.

 • Paul och Thom8 augusti 2017

  Skaldjurstider

  Missa inte att fylla på med alla goda tillbehör. Gör en ny variant på den traditionella Västerbottenpajen!

  Mykonospaj:
  Pajdeg
  1 burk Mykonos fårostsallad
  Västerbottenost
  Ägg och lite grädde
  Salt och peppar

  Häll av oljan (spara och gör dressing på den), Hacka fårostsalladen, vispa ägg och grädde, salta och peppra. Riv västerbottenost, fyll det förgräddade pajskalet med fårostsallad, äggstanning och strö västerbottenosten över, grädda och njut!

 • Paul och Thom4 augusti 2017

  Grillens höjdare!

  Ni har väl inte missat våra grymt goda grillsåser. Idag tipsar vi om burgare som grillats med Smokey BBQ för att få den rökiga smaken och toppar med Chipotle för att få det rätta stinget.

  Våra såser finns i fyra smaker; Smokey BBQ, Chipotle BBQ Mango BBQ Salsa och Pepperballs.

 • Paul och Thom3 augusti 2017

  Maxad Exponering

  Lyfter här Coop Forum i Umeå som skapat en så fin och maxad exponering mitt i ordinarie olivoljehylla! Fantastisk exponering av våra produkter och det lilla extra med en tyst demo.

 • Paul och Thom26 juli 2017

  Dejtingtips med PAUL och THOM

  Härligt samarbete med Känslor & Sånt – lyssna in och spetsa era öron!

  https://www.facebook.com/kanslorochsant/videos/1423083341106929/

 • Paul och Thom23 juli 2017

  PAUL och THOM – stolt sponsor av Mix Megapols Sommarkalas på Liseberg

  Nu har du två extra chanser att vinna drömdagar för hela familjen på Mix Megapols Sommarkalas.

  Den 13-15 augusti tar Mix Megapol med sig 60 familjer för några underbara dagar på Liseberg, med exklusiva uppträdanden av Danny Saucedo, Wictoria och Nano!

  Häng med Mix Megapol vid deras livesändning från parken och tävla i Sommarkalasbyn – där PAUL och THOM står och bjuder på smakprover från våra goda nyheter! Låt barnen utmanas i Barnens Hinderbana där de möter de starka TV-hjältarna Peter Blaha, Roddy och Cecilia Benjaminsson i det kända gatloppet. Och självklart njut av allt som Liseberg har att erbjuda.

  I vinsten ingår:
  * Boende (två nätter, 13-14 augusti i Lisebergsbyn). Frukost inkluderat. (Gäller ej för vinnare från Göteborg)
  * Middagar på Rondo (söndag och måndag kväll, 13 och 14 augusti)
  * Mat-& dryck vouchers, att använda valfritt i parken
  * Entré och Stora Åkpasset, söndag-tisdag 13-15 augusti (OBS! gäller för två valfria dagar)
  * Danny Saucedo uppträder på Rondo, söndag kväll 13 augusti. Endast vinnare.
  * Wiktoria och Nano uppträder på Rondo, måndag kväll 14 augusti. Endast vinnare.
  * Plats för fyra personer.

  Tävla så här: Klicka på den stora bilden på vår första sida "Mix Megapols Sommarkalas", svara på frågorna, fyll i din motivering och kontaktuppgifter. Tävlingen pågår tom 4/8-2017.

  Lycka till!

 • Paul och Thom12 juni 2017

  PEPPERBALLS TO THE WALLS!

  I dagens grillmästartips fixar vi en schysst sås - PEPPERBALLS TO THE WALLS - till sommarens alla grillrätter!

  Lyssna på Rockklassiker för chansen att vinna en gourmetlåda med massa grilltillbehör från PAUL och THOM i Rockklassikers Grillmästare!

  Kika in på facebook för att få riktigt sjyssta tips!
  @rockklassiker

 • Paul och Thom7 juni 2017

  Plockvänlig display med goda såser!

  Grillens höjdare! Perfekt även som marinad, dip, sås och som smaksättare i mat.
  Välj bland fyra smaksättningar; Smokey, Chipotle, Pepperballs och Mango Salsa.

  9075 Pepperballsås, med jalapeño, 6*300 ml
  9076 Chipotlesås med rökt chili, 6*300 ml
  9077 Smokey BBQ med Schwarzwaldskinka, 6*300 ml
  9078 Mango BBQ Salsa, 6*300 ml
  9080 Halvpall display, 33 kart


 • Paul och Thom26 maj 2017

  VI FIXAR GRILLEN

  Grymt goda grilltillbehör – medans du grillar och till det grillade.
  Gör som City Gross i Linköping - passa på att fylla på med våra smidiga exponeringar.

 • Paul och Thom23 maj 2017

  VI SÖKER SÄLJARE I GÖTEBORG

  Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu, bland annat, en ny säljare för region Göteborg. Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig och utvecklande roll med möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar.

  Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt ansvarsområde. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra våra affärer. Du kommer i första hand att arbeta mot dagligvaruhandeln. God planeringsförmåga och är självständighet är ett måste. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Driva och utveckla försäljningen i ditt område
  • Sälja in kampanjer och andra aktiviteter i butik
  • Bygga säljlösningar i butik
  • Vara en kunskaps- och lönsamhetskonsult gentemot butik
  • Följa upp försäljning mot budget
  • Föreslå affärsutvecklingsåtgärder
  • Kontinuerliga Demo och event i butik

  I din roll har du nära samarbete med Göteborgskontoret. Då du till större delen kommer att befinna dig på resande fot, bör du bo i distriktet. Huvudkontoret ligger i moderna lokaler i Rosersberg, strax norr om Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst.

  Kvalifikationer
  Du har erfarenhet som fältsäljare eller från butik inom dagligvaruhandeln. Meriterande är om du tidigare har jobbat med starka varumärken inom färskvaror och har ett matintresse. Om du har en eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom försäljning, är även detta meriterande. Du har naturligtvis B-körkort. Du har en stark förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har datavana och om du även har förkunskaper i affärssystem och säljstödssystem är detta meriterande.

  Personlighet
  Som person har du lätt för att sätta dig in i hur andra tänker och vad som kan få kund och konsument intresserad av PAUL och THOMs produkter. Du är kreativ och nytänkande, samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra. Du är bra på att samarbeta och är självgående, strukturerad och initiativtagande.

  Så söker du tjänsten
  PAUL och THOM ser fram emot ditt CV och personliga brev till anna.wallman@paulochthom.se. Vill du veta mer om PAUL och THOM finner du denna information på www.paulochthom.se. Intervjuer och urval sker löpande.
  Sista ansökningsdag är 2017-06-30 med tillträde 2017-09-01.

 • Paul och Thom22 maj 2017

  Vi söker nyexaminerad analytiker/junior controller

  Vi befinner oss i ständig utveckling och söker en strukturerad och välorganiserad analytiker/junior controller med känsla för service och kvalitet för B2B-affärer mot den svenska marknaden. Du kommer att jobba nära säljledning och KAM.

  Dina arbetsuppgifter:
  • arbete med budgetering, prognosarbete, uppföljning
  • analys och övriga frågor som inryms i ekonomisk styrning
  • kontroll och utfall av löpande försäljningssiffror
  • skapa och leverera rapporter för försäljnings- och beslutsstöd till säljorganisation samt ledning
  • utföra övriga marknads- och produktrelaterade analyser och undersökningar
  • samla in/bearbeta och analysera information och data
  • göra prognoser, research, ta fram och producera rapporter ur våra sälj- och affärssystem.

  Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi (master/batchelor). Du ska ha vara resultat- och målinriktad, vara utvecklingsorienterad och nytänkande. Du har utmärkt analytisk förmåga och tar fram konkreta utvecklingsförslag kopplade till dina analyser.

  Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, ej ett krav. För att trivas i denna roll är det en förutsättning att du behärskar svenska obehindrat och att du har goda kunskaper i Officepaketet.

  Arbetsplatsen är på vårat huvudkontor i Rosersberg. Tjänsten är för närvarande på 75% med utveckling till 100% och du kommer att ha en viktig roll i vår organisation. Anställningen är tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsätts omgående, dock senast 1/9-2017.

  För frågor gällande tjänsten kontakta KAM Mats Budell 070-770 29 93. Skicka in din ansökan till info@paulochthom.se döp den till ”analytiker/junior controller”. Sista ansökningsdag är 15/6-2017.

  Välkommen med din ansökan till oss!

 • Paul och Thom11 maj 2017

  Lagerpersonal/Chaufför sökes.

  I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:
  Ta emot ankommande gods. Plocka och packa order. Bygga butiksdisplayer. Några dagar i veckan kommer du även att arbeta som chaufför och leverera varor inom Stockholmsområdet.

  Som person vill vi att du är ansvarstagande, flexibel, positiv, ordningsam och snabb. God social kompetens efterfrågas då du som chaufför är företagets ansikte utåt.

  Krav:
  Flytande svenska i både tal och skrift, B-körkort, Truckkort är en merit, men inget krav.

  Tjänsten:
  Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är heltid med möjlighet till 75%, måndag till fredag, med arbetsplats i Rosersberg.

  Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta lagerchef Peter Danielsson på tel 08-594 510 79. Skicka in din ansökan till peter.danielsson@paulochthom.se 8/6-2017.

 • Paul och Thom10 maj 2017

  Grilla med NRJ

  Spetsa öronen och lyssna in på morgonshowen VAKNA på NRJ.
  Tävla om grymt grillkit fyllt med allt som hör grillen till från PAUL och THOM. http://www.radioplay.se/nrj/kampanj/grillhit

 • Paul och Thom21 mars 2017

  MÖT VÅREN I TOSCANA – MATRESA

  PAUL och THOM möter våren i Toscana. Vi kommer att besöka våra producenter, gårdarna, djuren och smaka oss fram efter goda nyheter.
  Håll utkik i våra sociala medier för uppdateringar!

 • Paul och Thom22 februari 2017

  DUKA UPP FÖR 2017

  Vår efterlängtade sortimentkatalog är på tryck! Katalogen är fylld med våra goda produkter för årets alla festliga tillfällen. Läs om gårdstillverkning, färskkorvar, inläggningar, matiga tips, historiska vingslag, hur planerar du en bra demo, vill du lyfta din försäljning och öka dina marginaler?

  Ladda ner, bläddra och njut!

 • Paul och Thom7 februari 2017

  Mix Megapol öppnar Fjällkalasbyn för alla!

  På fredag den 10/2 öppnar Fjällkalasbyn fylld med massor av bus, skoj och happenings.

  Besök oss i vårat tält och gissa hur många… Vi startar grillarna redan klockan 10:00. Kom och smaka våra goda grillade, ölkorvar, snacksalamis och världens bästa korvkombo – Pepperballssås!

 • Paul och Thom13 oktober 2016

  Tävla och vinn!

  Nu har du chansen att vinna en aktiv matupplevelse med vår mästerkock!

  För att tävla - läs mer på vår facebook PAUL och THOM. Lycka till!

 • Paul och Thom16 september 2016

  PAUL och THOM stolt sponsor av Mix Megapols Tjejplan 2016

  Idag, fredag 16/9 drar kampanjen Mix Megapols Tjejplan 2016 igång.
  Vässa öronen och lyssna på Mix Megapol, följ kampanjen på facebook och mixmegapol.se.

  Bli nominerad eller nominera någon du tycker om till en plats på Mix Megapols Tjejplan 2016 som går till Dubai i oktober.

  Vinnaren bjuds på flyg med Emirates, boende på Atlantis the Palm, måltider, aktiviteter och unika upplevelser.

  http://www.radioplay.se/mixmegapol

 • Paul och Thom5 september 2016

  Säljare DVH - Region Norra Småland


  PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu en säljare för
  dagligvaruhandel till region Norra Småland. Ser gärna att du är bosatt i Jönköping med omnejd.

  Läs mer om tjänsten under fliken "jobba hos oss".
  Skicka din ansökan till info@paulochthom.se, märk ”Säljare/Norra Småland”.
  Sista ansökningsdag är 2016-10-01, intervjuer och urval sker löpande.


  Vi söker en driven och etablerad säljare med mångsidig erfarenhet. Du skall vara
  självständig, positiv och ha en problemlösande attityd, god butiksvana och ha
  erfarenhet av att bygga exponeringar. Har du även ett genuint intresse för både
  mat och affärer – då är du den vi söker!

 • Paul och Thom30 juni 2016

  PLOCKMAT TILL BÅTEN OCH STUGAN

  Ät och njut av fina inläggningar i sommar på båten, tältet och i stugan. Smidig förpackning i plast.
  Perfekt till sallad, grillat eller bara som de är!

  8101 Krontärtsskocka 250g
  8103 Mykonos fårostsallad 250g
  8104 Peperoni grön 250g
  8105 Peperoni röd 250g
  8106 Gröna oliver 250g
  8107 Pepperballs 250g
  8109 Vitlöksklyftor i chilimarinad 250g
  8110 Vitlöksklyftor i örtmarinad 250g
  8100 DISPLAY, 144 burkar á 250g

 • Paul och Thom27 maj 2016

  Mångsidiga kryddblandningar

  Fantastiska smaksättare för mat, sallad, sås och dip – bara fantasin som stoppar.
  Kryddorna skördas och har sina ursprung från Italien, Spanien, Frankrike och Grekland.
  Enligt traditionsenliga recpeturer skapas dessa dryga och smakrika kryddblandningar.

  TIPS! Bruschetta Classic: Ta en del krydda och två delar vatten, blanda väl, låt dra i 5-10 minuter, toppa av med lite olivolja. Det lyfter tomatsmaken ytterligare.
  Bred på ugnsrostat ciabattabröd, hacka tomater och basilika och strö över brödet, för extra lyx lägg på en bit prosciutto.

  För order ange:
  9030 Bruschetta Classic, 6 burkar per låda
  9031 Bruschetta Wild Garlic, 6 burkar per låda
  9036 Cafe de Paris, 6 burkar per låda
  9343 Tzatziki, 6 burkar per låda
  9344 Patatas Bravas, 6 burkar per låda

 • Paul och Thom26 maj 2016

  HÄR HAR DU ALLT FÖR EN TAPASKVÄLL

  I en och samma display kan du lätt plocka ihop en middag – bara att öppna och lägga upp på fat!
  Displayen är fylld med Seranoskinka icke kylvara, Ölkorv 200g; Vitlök, Tysk, Delikryddad, Lucifer,
  Inläggningar 250g; Pepperballs, Örtmarineradevitlök, Chilimarinerad vitlök, färskostfyllda gröna oliver,
  färskostfylld röd pepperoni, färskostfylld grön pepperoni, Mykonos fårostsallad.

  För beställning ange:
  08937 Tapasmix display

 • Paul och Thom25 maj 2016

  UNNA DIG EN RIKTIGT GOD OLIV

  Passa på att fylla upp butiken med våra smakrika oliver inför sommarens alla pick-nick och grillfester.
  Enkel och smidig förpackning med återförslutning (zip-lock). Perfekt att ta med!

  För beställning ange:
  9570 Oliv display, blandat 210 st påsar

 • Paul och Thom24 maj 2016

  ÖLKORV OCH SNACKSALAMI FÖR ALLA TILLFÄLLEN

  Våra ölkorvar har fått ny design! Alla dina favoriter finns fortfarande kvar, sök rätt på just din favorit!
  Nu finns även gamla godingar som Texas Bull och Bruschetta i produktion.
  NYHET! Snackalamis – ett måste för korvälskaren! Riktigt goda och smakrika korvar med extra
  tunt skinn och extra mycket smak!

  För beställning ange:
  114 Ölkorv display 180*200g
  124 Ölkorv display 240*100 g
  130 Snacksalami display 182*100g
  225 Ölkorv display 640*50g.

 • Paul och Thom2 maj 2016

  NYHET!

  Nu kan ni passa på att komplettera delidisken!
  Vi har fått in en fantastiskt smakrik, tysk skinka som passar utmärkt till vårens alla bufféer och fester!
  Lufttorkad Waldecker skinka, kallrökt med bokspån i 30 timmar.

  För beställning ange:
  2269 Waldecker skinka, bokrökt

 • Paul och Thom29 april 2016

  COOP Väst digitala broschyr

  Nu kan ni hitta Paul och Thom även i Coop Väst digitala broschyr.

 • Paul och Thom26 april 2016

  Mat- & smakresa till Mallorca

  Mat- och smakresan för Paul och Thom bar denna gång av till Mallorca, där vi har botaniserat bland delikatesser och sökt efter ny inspiration och spännande smaker.
  Köket på Mallorca är känt för sin smakfullhet och lekfullhet där det skapas spännande maträtter. Vilka smaker består det genuina mallorcanska köket av? Det var en av frågorna vi sökte svaret på under vår matresa.

 • Paul och Thom22 april 2016

  Handbakad lyx får ny design

  Håll utkik efter i butiken!
  Så här fina är våra fantastiskt krispiga Rustici och Grissinis.
  Samma höga kvalitet men med nytt utseende.

  Våra brödpinnar är ”fato a mano” (gjorda för hand) i Piemonte, norra Italien.
  Ett riktigt hantverk där råvarorna står i fokus. Grissini och Rustici bakas enligt tradition på den högklassiga mjölkvaliten ”tipo 0”.

 • Paul och Thom19 april 2016

  Passa på att beställa varor till vårens alla högtider!

  Nu finns vårat säljstarka stålställ redo för leverans. Fyll stället med våra inläggningar och alla sorters ölkorvar. Perfekt till gavelplatser!

 • Paul och Thom12 april 2016

  SNACKSALAMI FÖR FINSMAKAREN

  Efter olika recepturer och provsmakningar har vi äntligen skapat vår snacksalami!
  Riktigt god, kallrökt och extra tunn snacksalami i naturskinn. 175 g köttråvara per 100 gram.
  Fint tuggmotstånd och bra sälta.
  Passar perfekt efter ett hårt träningspass!

  Finns i fyra olika smaker;
  133 Hot Chili
  134 Vitlök/muskot
  135 tysk
  136 Ost
  Förpackat om 100g x 14 st per låda.

 • Paul och Thom11 april 2016

  STORSÄLJARE FÅR NY DESIGN

  Våra storsäljare får nytt utseende. Samma höga kvalitet på råvara men med ett tydligare och starkare varumärke. Finns en smak för alla! Nu finns även favoriterna Lucifers Love, Texas Bull och Bruschetta i sortimentet.

  Finns i tolv olika smaker;
  115 Kabanoss Hot
  116 Kabanoss Spicy
  117 Lucifers Love
  118 Delikryddad
  119 Mexican Fire
  120 Jalapeño
  121 Hot Chili
  122 Tysk Ölkorv
  123 Vitlök
  137 Texas Bull
  138 Bruschetta
  139 Say Cheese
  Förpackat om 200g x 12 st per låda.

 • Paul och Thom6 april 2016

  PRISBELÖNADE PÅ KORVFESTIVALEN

  På årets korvmässa vann vi inte ett utan två priser! Våra storsäljare Chorizo Atado och Chorizo Atado Hot röstades fram av mässans 6000 besökare. Vi är enormt stolta över vår 2:a plats. Och tillsammans med Korvakademin röstades våra populära Pepperballs fram till 1:a plats som ”Årets bästa korvkombo”.

  korvfestivalen.se

 • Paul och Thom5 april 2016

  PASSION FÖR MAT I GÖTEBORG

  I år slog vi rekord på försäljning av våra goda produkter! Mässan var välbesökt från alla världens hörn. Passion för Mat är den genuina mässan för alla som gillar att laga mat! En mässa som är unik, spännande och som ställer krav på att utställarnas produkter verkligen ska representera god smak och äkta kvalitet. Allt baserat på mycket noga utvalda utställare med stor kunskap och intresse. Vi är så glada över att ha fått träffa så många matentusiaster! Vi ses väl nästa år ;-)

  Håll utkik! Nästa Passion för Mat arrangeras i Eriksbergshallen, Göteborg, 24-26 februari 2017.

  http://passionformat.se/

 • Paul och Thom4 april 2016

  FÖRSTA DISPLAYERNA PACKADE I PRODUKTIONEN

  Hög produktionstakt av nya smidiga och förstärkta ¼-pallar med nytt utseende! Toppskyltar och stadiga transportkartonger till våra ölkorvar i fin design redo att placera direkt i display eller fritt i butik. Kontakta din säljare för mer information 08-594 510 70

 • Paul och Thom3 april 2016

  FRÅN DESIGN TILL BUTIK!

  Våra konsumentförpackade Pata Negra har fått nytt utseende och därmed tydligare etiketter. Passa på att fylla upp disken!
  08963 Pata Negra, paletta, 08964 Pata Negra, 08965 Salchichon Pata Negra, 08966 Chorizo Pata Negra.

 • Paul och Thom2 april 2016

  SPÅRPANELS PELARE

  I dagarna har vi precis fått hem våra nya spårpanels pelare. En säljstark exponering med plats för många varor på liten yta! Finns i två storlekar 40x40 (art 99950) och 60*60 (art 99951). Finns ett flertal olika hyllor och spjut för att maximera säljytan.

 • Paul och Thom1 april 2016

  GRILLSÄSONGEN NÄRMAR SIG

  Du har väl fyllt upp disken med våra bästa grillare? Här presenterar vi ett axplock av våra godingar från Tyskland, Spanien och Italien. Vill du veta mer kontakta gärna din säljare på 08-594 510 70 eller lägg din beställning via webben.

 • Paul och Thom31 mars 2016

  NYHETER I GRÅBACKARNA

  Håll utkik efter våra nyhetsblad som följer med er beställning!
  Här presenterar vi godsaker och specialerbjudanden. Självklart har vi gjort det enkelt för dig att beställa och har alltid med artikelnummer och lite kort information om produkten.

 ‌​