Saluhall

2021-09-28

Noga utvald lyxchark

Vill du njuta av riktigt god chark så ska du prova Saluhall. I denna serie har vi noga valt ut några av våra guldkorn som du vanligtvis finner i delikatessdisken. Vi har skivat upp charken riktigt tunt och paketerat i portionsförpackningar så att du enkelt kan plocka ihop till en antipasti- eller tapasbricka.

Nyhet för i höst är det magiska nötköttet Wagyu och Black Angus som vi har omvandlat till lufttorkad Breasola. Dessa nötraser är kända för sitt välmarmorerade kött vilket gör köttet både saftigt och mört. Varje bit färskt kött hanteras varsamt för hand och masseras med kryddor innan de lufttorkas i upp till 4 månader. Vilken utav dessa två blir just din favorit?

I serien Saluhall finner du; Wagyu, Black Angus, Rödvinsprosciutto, Tryffelprosciutto, Diavola Gårdssalami, Tryffelsalami, Jamon Duroc, Fransk Lantsalami och mixbrickorna Lyxtrio, Salamitrio, Barcelona, Lissabon och Ostbricka.