Vi gör det goda enkelt!

2022-09-26

Saluhall – den perfekta mixen av medelhavets goda!

Med Saluhall är det enkelt att hitta just dina favoriter. Upptäck våra färdiga chark-, ost- och tapasbrickor från Italien, Spanien och Portugal. Vi har smakat oss igenom medelhavets smakrika hörn och tillsammans med våra småskaliga producenter har vi skapat tapasbrickor redo att njutas – bara att öppna och lägga upp!

Från Italien hittar du tapasbrickan ROMA fylld med lagrad Provolone ost, Prosciutto Trentino och vår småskaligt gårdsproducerade Tryffelsalami och Fänkålssalam från Toscana. Provolone ost skapas på komjölk med ursprung från Södra Italien. Den har en fin pikant smak och har en fin välbalanserad sälta och gifter sig fint med den lufttorkade charken.

Från Spanien har vi skapat en dignande charkbricka BARCELONA med noga utvalda spanska favoriter! Tunt skivad Fuetsalami, Salchichon, Chorizo, Chorizo Pamplona och en fin Jamon Reserva.

LISSABON heter vår mixbricka från Portugal med riktigt fin och örtmarinerad olivmix med krispigt gröna oliver och svarta oliver, lagrad hårdost rik på smak och lufttorkad chorizo och den portugisiska lufttorkade Presunto skinkan, lufttorkad i 7 månader, med härlig sälta.

På vår OSTBRICKA finner du några av våra favoriter från både Italien och Spanien. Scannar du QR-koden så får du en liten ostskola med både inspiration och kunskap.

I serien Saluhall finner du även bägare fyllda med oliver, tärnad ost och lufttorkad chark. Läs mer om produkterna i serien Saluhall