Upptäck Jamon Duroc

2021-08-23

Duroc – en anrik skinka

Jamon Duroc är en spansk högkvalitativ lufttorkad spansk skinka av grisrasen Duroc. Skinkan har en mycket fin fettmarmorering vilket gör skinkan saftig. Smaken är väldigt lik en Ibericoskinka. Skinkan är skuren i lövtunna skivor och är lufttorkad i minst 18 månader.

Duroc är en tålig ras, rödbrun i tonen med kraftiga och lite kortare ben. Rasen är känd för sin höga kvalitet på sitt kött. Köttet har en rik fettmarmorering vilket gör den saftigare och mer smakrik. Väldigt lik Iberico i smaken. Passar perfekt på tapasbrickan likväl som på en krispig croissant.

Du hittar även Jamon Duroc i välsorterade delidiskar.

I serien Saluhall finner du även:
Bägare; Rödvinsprosciutto, Tryffelprosciutto, Diavola salami, Tryffelsalami, Fransk Lantsalami.
Lyxchark; Black Angus och Wagyu
Mixade brickor; Lyxtrio, Salamitrio, Barcelona, Lissabon och mixad ostbricka.