Produktnytt Saluhall

2021-08-19

Smakrika nyheter i serien Saluhall!

Serien Saluhall säljer väldigt bra och efterfrågan är hög. Därför utökar vi nu vår serie med 6 nya produkter med lufttorkad durocskinka, nötkött (breasola) och tapastallrikar med chark, ost och oliver.

Ibericoskinka är en smakrik och känd spansk skinka som säljer bra i butik. Jamon Duroc är väldigt likt en Ibericoskinka – i både smak och kvalitet. Jamon Duroc är lufttorkad i minst 18 månader och har en välbalanserad sälta och fin nötighet samt en fin marmorering.

Tapasbrickorna; Barcelona, Lissabon och Ostbrickan ger kunden ett bredare utbud av kvalitetsprodukter som de snabbt och enkelt kan servera hemma. På Ostbrickan finns det även en QR-kod som bjuder konsumenten på en liten ostskola.

Wagyu och Black Angus är lyxchark från Valtellinadalen i norra Italien. Här hanteras varje bit nötkött för hand och masseras med kryddor innan de lufttorkas i fyra månader och därefter skivas och paketeras de. Här breddar du kategorin lufttorkat och erbjuder konsumenten riktig lyxchark till ett mycket bra pris. Dessa produkter är producerade på endast färskt nötkött utan nitrit.

Inspirera konsumenten med matglädje
Vi hjälper dig gärna med både skyltning och placering i butik för bättre försäljning. Vi har butiksinredning, skyltar med recept, matinspiration och enkla tips.

Nyheter from v.37.

Övriga produkter i serien Saluhall:
Saluhall Lyxtrio, Saluhall Salamitrio, Saluhall Diavola Gårdssalami, Saluhall Fransk Lantsalami, Saluhall Tryffelsalami, Saluhall Tryffelprosciutto, Saluhall Rödvinsprosciutto.

Så här beställer du!
Är du nyfiken att prova be din butik att ta in dessa godingar? Gör en beställning till din butik via www.stockfiller.com eller ring oss på 08-594 510 70. Du kan också skicka ett mail till order@paulochthom.se

Kika i vår katalog
Klicka här för att inspireras av vårt smakrika sortiment.