Nya smakupplevelser med unika sill recept!

2019-12-27

7 sorter sill för sommarens höjdpunkter

Mango-Chili
Riktigt god sill för dig som gillar en asiatisk smak. Den har en lagom styrka i kombination med sötman och syran från mangon. Det var väldigt gott med den färska rödlöken och mangon i denna sill. Fräsch och god!

Arizona
En rökig smak kombinerat med den grillade paprikan och rostade löken med sin crunch var riktigt god. Våga testa denna även om denna är lite crazy. Alla blev riktigt förvånade över denna. Om du gillar en rökig smak kommer du gilla den!

Roasted Peppers
En fyllig och mustig smak. Väldigt gott då både rå och stekt paprika samt rödlök finns i sillen. Ger ett härligt tuggmotstånd från de råa grönsakerna och desto mer smak av de som frästs på i stekpannan innan. Matig sill som kommer bli en riktig favorit.

Italy
När vi provsmakade denna trodde vi först att det var senap i den, den var väldigt lik senapssill. Men det måste varit kombinationen av Vegonade Italy och kapris som gjorde det. Riktigt god är den, mild i smaken.

Pepparrot med Salamichips
En klassisk pepparrottssill men som toppas med ugnsrostade Salamichips. Här kan du välja vilken sort du vill använda, vi valde Salamichips Delikryddad.

Granatäppel balsamvinäger
Påminner om en traditionell löksill. Kryddig i sin smak tack vare balsamvinägern och lagerbladen. Något mer fruktig i smaken med en viss sötma. Gott med mandelspånen som är smaksatta med Vegonade Italy. Passar väldigt bra ihop.

Granatäppel grubbröra
Likt en klassisk gubbröra men med en mustig och smakrik kryddning. Balsamvinägern som är något mer syrlig tillsammans med senapen och honungen ger en fyllig smak. Rödbetan gör den något lättare och fräschare i sin smak. Passar perfekt som förrätt. Toppa med lite gräddfil och gräslök.