Nyheter till delidisken

2022-03-10

Smakrika nyheter till din delidisk!
Lyxchark från Italien skapat av IBRIDABRADA och deras egna grisras. IBRIDABRADA-grisen är född och uppfödd i Montecavolo i provinsen Reggio Emilia. Här andas de den emiliska luften från ”Terre Matildiche” och strövar fritt i betesmarkerna i Grassano vid foten av slottet Canossa och strövar fritt. IBRIDABRADA-grisen är en korsning mellan rasen Cinta senese-Mora och Romagnola-Duroc. Under hela deras uppväxt strövar de fritt och äter endast naturlig föda som består av ekollon men även rotknölar och ekologiskt gräsmaterial, vilket ger köttet en unik och omisskännlig smak. Varje djur är en individ och genomgår en urvalsprocess inför slakt och planerad slutprodukt. Innan slakt får alla grisar vistas i en stressfri miljö med fokus på relax och välmående.

IBRIDABRADA växte fram ur en gränslös passion för grisuppfödning och är ett uttryck för den sanna Emiliatraditionen, byggd på noggrant engagemang för arbete och uppmärksamhet på detaljer. IBRIDABRADA har introducerat en ny filosofi i produktionen av bearbetat kött i Italien. En filosofi som inte bara omfattar hur en viss typ av gris föds upp, utan också en urvalsprocess, föda och tillväxt som respekterar djuren. Vi som driver IBIDRABRADA är uppfödare, slakt- och charkuterimästare med fokus på att skapa unika, hantverksmässiga produkter.

Lägg din beställning via www.stockfiller.com eller ring oss på 08-594 510 70.
Vi har skyltar och produktblad med storytelling – fråga oss så berättar vi mer!

Informationsblad om IBRIDABRADA kan du ladda ner här.