Jobba hos oss

Vill du vara med på vår resa?

Vår ambition är att sprida matglädje och att fler ska få njuta mer!  Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig och utvecklande roll med möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar. Och framför allt – vi har kul på jobbet!

TJÄNSTER

Vi söker en säljare & butiksutvecklara till Skåne!
Vill du utvecklas till en vass säljare tillsammans med oss? Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig roll med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar. PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ny säljare för Skåne. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt område. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra våra affärer. Du kommer arbeta mot dagligvaruhandeln. God planeringsförmåga och självständighet är ett måste.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Driva och utveckla försäljningen i ditt område
  • Sälja in kampanjer och andra aktiviteter i butik
  • Bygga säljlösningar och exponera i butik
  • Vara vår kunskaps- och lönsamhetskonsult gentemot butik
  • Följa upp försäljning mot budget
  • Föreslå affärsutvecklingsåtgärder

I din roll har du nära samarbete med olika avdelningar inom företaget och förväntas också delta i säljmöten och konferenser. Du rapporterar till försäljningschefen. Du utgår från hemmet, måndagar  ringer du dina kunder, resterande dagar i veckan är du ute på fältet och utvecklar butiker, bygger säljlösningar, nykunds bearbetar och driver försäljning. Arbetstiderna är varierande, så en viktig egenskap är flexibilitet. Vårt huvudkontor ligger i Rosersberg norr om Stockholm.

Kvalifikationer 
Du har erfarenhet som fältsäljare inom dagligvaruhandeln och gärna från butik. Meriterande är om du tidigare har jobbat med starka varumärken inom FMCG och har ett genuint mat intresse. Om du har en eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom försäljning, är även detta meriterande. Du har naturligtvis B-körkort. Du har en stark förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har datavana och om du även har förkunskaper i affärssystem och säljstödssystem är detta meriterande. Du är van att arbeta mot budgetmål.

Personlighet 
Som person har du lätt för att sätta dig in i hur andra tänker och vad som kan få kund och konsument intresserad av PAUL och THOMs produkter. Du är flexibel och kan hantera stressiga situationer. Du är kreativ och nytänkande, samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra. Du är självgående, bra på att samarbeta och är strukturerad, initiativtagande.

Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev. Fyll i formuläret här nedan eller skicka din ansökan till karriar@paulochthom.se. 
Märk din ansökan med ”Säljare & Butiksutvecklare/Skåne”. Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag 1/7-2021. Tillträde 1/9-2021 eller enligt överenskommelse.

Jobba hos oss

  • Max filstorlek: 2 MB.
  • Max filstorlek: 2 MB.