Tjäna pengar till laget och klassen!

Just nu kan ni tjäna upp till 90 kronor per såld BBQ-påse fylld med härliga marinader och smaksättare – perfekt inför kommande grillsäsong!

Tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen genom att sälja högkvalitativa produkter med hög förtjänst. Ni tjänar upp till 90 kronor per såld påse och redan vid 40 sålda påsar får du allt levererat gratis till er! Till grillsäsongen har vi tagit fram en BBQ-påse fylld med smakrika marinader – perfekt till allt från grönsaker och vegobitar till kött, fågel eller fisk.

Starta din försäljning redan idag!

Våra ungdomar är vår framtid – rörelse och aktivitet är oerhört viktigt för deras utveckling. Detta vill vi på PAUL och THOM stötta! Alla ska få en chans att utöva sport och att erbjuda föreningar, skolklasser och lag en chans att tjäna pengar öppnar upp möjligheter för detta. PAUL och THOM har genom åren stöttat med olika typer av sponsorskap. Nu vill vi erbjuda föreningar, skolor och lag att påverka genom att sälja BBQ-påsar med väldigt hög förtjänst på hela 90 kronor per såld påse! Tillsammans med laget.se skapar vi möjligheter för ungdomar att tjäna pengar till sitt lag eller skolklass.