Fransk lemonad till påsk

Ett gediget hantverk i generationer med fokus på äkta råvaror och hög kvalitet från huset Reime Boissons, i Frankrike. Lemonaderna har låg sockerhalt och är smaksatta med äkta frukt och grönsaker.

Lemonaderna har små fina bubblor som liknar en Crémant*. Smaken är välbalanserad och passar för både stora och små. Lemonaderna finns i fem olika smaksättningar; Citron, Grapefrukt, Citro/Lime, Mint/Citron samt Blodapelsin. Passar även bra som bas i bål och drinkar.

Fantastisk kombo - Vegonade och den franska lemonaden Rieme.

Fantastisk kombo – Vegonade och den franska lemonaden Rieme.

Låt ugnen göra jobbet
Med Vegonade får du mer tid till både familj och vänner. Tispar om en enkel och galet god grön lunch som passar många. “Grillad” majskol på grön bädd av grönkål.

GÖR SÅ HÄR:
Skölj av grönkålen, slunga i salladsslunga så att du får bort all vätska.
Lägg grönkålen på en plåt med bakplåtspapper, ringla över lite olja och flingsalt.
Tillagas i ugnen på 175°C i cirka 5-10 minuter (eller tills kålen är krispig).
Skär den färdigkokta majsen i skivor, pensla med Vegonade Arizona.
Lägg majsen på en plåt med bakplåtspapper.
Tillaga i ugn i cirka 10 minuter på 200°C.
Dip: Blanda 1 dl majonnäs, 2 msk yoghurt och 1 msk Vegonade Arizona.
Dryck: Lemonade citron/lime från Rieme.

 

Franskt hantverk i generationer - endast naturliga råvaror.

Franskt hantverk i generationer – endast naturliga råvaror.

Anrikt dryckeshus
Huset Rieme boissons, i Frankrike, har sedan starten 1921 skapat kolsyrade och läskande limonader. Med fokus på traditionella produktionsmetoder och endast naturliga råvaror skapar huset fantastiska dryckeshantverk ”savoir faire” som överlämnats från far till son. Rieme-familjen är stolta över sina rötter och sin historia och har noggrant bevarat det ursprungliga receptet på deras berömda limonade. 

*Crémant är en franskspråkig beteckning för mousserande vin som ska uppfylla extra höga kvalitetskrav.