Grilla serranolindad sparris

Svenska primörer och spansk Serrano – och så grill på det! Har ni inte provat detta så är det ett måste när ni grillar. 

Gör så här: Skär ev bort den nedre torra delen av sparrisen. Svep serranoskinkan runt sparrisen. Pensla med olivolja. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.

Stekt sparris smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

Grillad sparris smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

 

Lakto-ovo-vegetariskt alternativ: Pensla sparrisen med Vegonade Garlic & Parmesan. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.

För fler smakrika recept kika in här: https://www.paulochthom.se/recept