Svenska primörer och spansk Serrano – och så grill på det! Har ni inte provat detta så är det ett måste när ni grillar.
Gör så här: Skär ev bort den nedre torra delen av sparrisen. Svep serranoskinkan runt sparrisen. Pensla med olivolja. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.
Grillad sparris smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.
Lakto-ovo-vegetariskt alternativ: Pensla sparrisen med Vegonade Garlic & Parmesan. Grilla runt om tills den mjuknat och fått fin färg. Alternativt lägg sparrisen i ugnsfolie, lägg på en klick smör. Vik ihop till ett knyte och lägg på grillen tills sparrisen blivit mjuk.
För fler smakrika recept kika in här: https://www.paulochthom.se/recept