Grillens bästa tillbehör

Vad bättre än att grillsäsongen är på intåg. Ni har väl inte missat dessa godingar – färskostfyllda grönsaksinläggningar.

Det är bara att öppna och lägga upp – klart att njutas. Välj mellan 8 sorter; Pepperballs, Kronärtskocka, Mykonos fårostsallad, Grön Peperoni, Röd Peperoni, Gröna oliver och vitlöksklyftor. Färskosten är pastöriserad och passar även gravida.

SMAKRIKA SÅSER
Grillsås: Mixa Mykonos fårostsallad tillsammans med 1 dl Creme Fraiche. För en het blandning mixa även den röda chilin.
Pepperballssås: Perfekt röra till en bakpotatis. Mixa Pepperballs och Grekisk yoghurt. Klicka direkt i potatisen.

PERFEKT PLOCKMAT
Smördegsinbakad Peperoni: Kavla ut smördeg till en rektangel, dela upp till 6 kvadrater. Finhacka grön och röd Peperoni. Placera i mitten av rutorna. Rulla ihop på diagonalen. Pensla med vispat ägg, strö sesamfrön över. Grädda i mitten av ugnen tills de fått fin färg (200°C).