Jävligt gott samarbete

En match made in heaven – matkreatören Gustav Johansson skapar vegansk matmagi smaksatt med Vegonade.

– Vegonade är som en smaksättare på steroider. Det här är så genialiskt och otroligt bra produkter att jag önskar att jag själv skapat dem. Med en bas på rapsolja får vegomaten en fantastisk smakbärare. Under hösten så kommer vi att ta fram ett nytt superenkelt och garanterat jävligt gott veganskt recept i veckan till er där jag använder mig av Vegonades olika smaksättningar. Det kommer helt enkelt att komma en hel drös med enkla och goda veganska recept här framöver, berättar Gustav.

Vegonade's smakpalett.

Vegonade’s färgsprakande smakpalett.

– Vi har en spännande och smakrik höst framför oss. Att få samarbeta tillsammans med en vegansk eldsjäl som Gustav är så inspirerande, säger Åsa Anvelius, Marknadschef på PAUL och THOM.

Först ut är Gustav’s ”Steak Frites” smaksatt med Vegonade Black Garlic. Så enkelt och galet gott! Varje vecka publiceras ett nytt jävligt gott recept med Vegonade så håll utkik på https://www.instagram.com/vegonade/ .

Steak frites med Vegonade Black Garlic.

Vegansk ”Steak Frites” med Vegonade Black Garlic.

I butik hittar du Vegonade på frukt- och gröntavdelningen – bara att välja Vegonade och dina favoritgrönsaker! Vegonad säljs hos bland annat ICA, Coop, Hemköp, City Gross. I dagsläget finns det 5 stycken smaker på Vegonade; Mango & Chili (fruktig hetta), Arizona (rökiga och kryddiga toner), Black Garlic (pepparsöt vitlök), Italy (medelhavsörter), Roasted Peppers (grillad paprika).

Inspireras av vår matglädje och tips på https://www.instagram.com/vegonade/

Läs Gustav’s blogginlägg om vårat samarbete på https://www.javligtgott.se/vegansk-steak-frites-med-svart-vitlok/

Jävligt Gott är Sveriges största veganska matblogg och drivs av Gustav Johansson. Med fokus på jävligt god vegansk mat, recept och matlagningstips inspireras besökaren till att upptäcka en helt grön kost utan kött. Ni har väl inte missat hans nya kokbok ”Klassiska rätter på veganskt vis – hållbara recept på maten du inte kan vara utan”. 192 sidor med 55 recept och tillbehör baserade på välkända och populära rätter – på veganskt vis. Finns bland annat att köpa hos https://www.bokus.com/bok/B000354622/klassiska-ratter-pa-veganskt-vis-hallbara-recept-pa-maten-du-inte-kan-vara-utan-bok-signerad-av-gustav-johansson/