Med vårt nya koncept – Saluhall – är det ännu enklare att njuta av lyxigt och småskalig gårdschark! I små portionsförpackningar finner du nu tunnt skivad gårdschark direkt i kyldisken! Perfekt till sommarens utflykter, charktallrik och båtliv.
Välj mellan fem olika sorter; Rödvinsprosciutto lufttorkad 12 månader och smaksatt med rödvin från Morellinodruvan, Tryffelprosciutto lufttorkad 14 månader och smaksatt med sommartryffel, Diavola gårdssalami lufttorkad i 60 dagar smaksatt med chilipeppar samt mixbägare med Lyxtrio; tre sorters gårdschark och Salamitrio med tre sorters gårdssalami. Cirkavikt 80-90 gram per bägare.
Välj mellan fem olika sorters gårdschark.
I närheten av den pittoreska byn Roccastrada i Toscana strövar grisarna fritt. De lever precis som om de vore vilda, bökandes efter mat i jorden och njuter av de fria vidderna och rullar runt i de lummiga dalarna.
Roccastrada ligger cirka 90 kilometer söder om Toscanas huvudstad Florens. Och det känns som man färdats bak i tiden. Staden är byggt på ett berg med milsvidd utsikt över böljande fält och vackra dalar med uråldriga olivträd.
Med passion, salt, vind och tid skapas ren matmagi.
Att ströva fritt i en stressfri miljö bidrar till en en naturlig tillväxt vilket är en viktig ingrediens för att skapa en bra slutprodukt. En långsam tillväxt bidrar till en fin marmorering i köttet. De enda tillsatserna är salt, naturlig bergsluft från havet och tid.
Våra leverantörer Subissati och Antica Cascina har båda som motto att endast producera högkvalitativ chark med djur från närområdet i Toscana.