Saluhall – lyxig gårdschark i portionsförpackning

Med vårt nya koncept – Saluhall – är det ännu enklare att njuta av lyxigt och småskalig gårdschark! I små portionsförpackningar finner du nu tunnt skivad gårdschark direkt i kyldisken! Perfekt till sommarens utflykter, charktallrik och båtliv.

Välj mellan fem olika sorter;  Rödvinsprosciutto lufttorkad 12 månader och smaksatt med rödvin från Morellinodruvan, Tryffelprosciutto lufttorkad 14 månader och smaksatt med sommartryffel, Diavola gårdssalami lufttorkad i 60 dagar smaksatt med chilipeppar samt mixbägare med Lyxtrio; tre sorters gårdschark och Salamitrio med tre sorters gårdssalami. Cirkavikt 80-90 gram per bägare.

Välj mellan fem olika sorters gårdschark.

Välj mellan fem olika sorters gårdschark.

I närheten av den pittoreska byn Roccastrada i Toscana strövar grisarna fritt. De lever precis som om de vore vilda, bökandes efter mat i jorden och njuter av de fria vidderna och rullar runt i de lummiga dalarna.

Roccastrada ligger cirka 90 kilometer söder om Toscanas huvudstad Florens. Och det känns som man färdats bak i tiden. Staden är byggt på ett berg med milsvidd utsikt över böljande fält och vackra dalar med uråldriga olivträd.

Med passion, salt, vind och tid skapas ren matmagi.

Med passion, salt, vind och tid skapas ren matmagi.

Att ströva fritt i en stressfri miljö bidrar till en en naturlig tillväxt vilket är en viktig ingrediens för att skapa en bra slutprodukt. En långsam tillväxt bidrar till en fin marmorering i köttet. De enda tillsatserna är salt, naturlig bergsluft från havet och tid.

Våra leverantörer Subissati och Antica Cascina har båda som motto att endast producera högkvalitativ chark med djur från närområdet i Toscana.