Satsa på medalj!

Europacupen är i full gång och Axelina Johansson tog medalj! Nu kan även ni ta hem medaljen genom att sälja högkvalitativa produkter med hög förtjänst till klubben.

Till grillsäsongen har vi tagit fram en BBQ-påse som innehåller 10 stycken marinader och smaksättare, ett gediget recepthäfte på 40 sidor fyllt med matinspiration och läckra grillrecept. Allt levereras i en tygpåse – perfekt att återanvändas! BBQ-påsen kostar endast 200 kronor och ni kan tjäna upp till 90 kronor per såld påse!

Sätt upp era säljmål – vilken medalj siktar ni på?

Sätt upp era säljmål – vilken medalj siktar ni på?

Beställ hem ett infopaket redan nu och läs på hur ni startar er försäljning. Klicka på länken och läs mer om vårt erbjudande.

Ja, jag vill läsa mer!

Beställ hem ett infokit via vår hemsida - www.deliladan.se. Du får en informativ säljbroschyr, en tygpåse med 10 stycken mariader och ett fullspeckat recepthäfte. Nyfiken på att läsa mer kika in på vår hemsida.

Beställ hem ett infokit via vår hemsida – www.deliladan.se. Du får en informativ säljbroschyr, flyer, välkomstbrev samt en marinad och ett fullspeckat recepthäfte. Nyfiken på att läsa mer kika in på vår hemsida.