Sätt ihop en sommarcup – tjäna pengar till laget!

Våra ungdomar är vår framtid – rörelse och aktivitet är oerhört viktigt för deras utveckling. Detta vill vi på PAUL och THOM stötta!

Alla ska få en chans att utöva sport och att erbjuda föreningar, skolklasser och lag en chans att tjäna pengar öppnar upp möjligheter för detta. PAUL och THOM har genom åren stöttat med olika typer av sponsorskap. Nu erbjuder vi föreningar, skolor och lag att påverka genom att sälja BBQ-påsar med väldigt hög förtjänst på hela 90 kronor per såld påse!

BBQ-påsen består av 8 stycken marinader och smaksättare samt 2 stycken bonusmarinader och ett recepthäfte på 40 sidor fyllt med smakrik inspiration. Ni tjänar 75-90 kronor per såld påse och redan vid 40 stycken sålda påsar får ni allt levererat gratis till er!

Vad är Vegonade?
Vegonade är en marinad och smaksättare fylld med de finaste råvarorna för att underlätta i köket och skapa nya smakupplevelser. Vegonade är en vegansk och lakto-ovo vegetarisk produkt och passar därför till alla! Med en påse skapar du enkelt en måltid för alla i familjen! Laga en rätt och tillsätt vegobitar, kött, fågel eller fisk. Enkelt eller hur!

Beställ hem ett infokit via vår hemsida - www.deliladan.se. Du får en informativ säljbroschyr, en tygpåse med 10 stycken mariader och ett fullspeckat recepthäfte. Nyfiken på att läsa mer kika in på vår hemsida.

Beställ hem ett infokit via vår hemsida – www.deliladan.se. Du får en informativ säljbroschyr, en tygpåse med 10 stycken mariader och ett fullspeckat recepthäfte. Nyfiken på att läsa mer kika in på vår hemsida.

Vårt erbjudande
Vårt erbjudande är en riktigt hög förtjänst på upp till 90 kronor per såld BBQ-påse vid 250 styken eller fler. Det kräver inga utlägg för er som grupp och vi finns som stöd när ni behöver säljinspiration. Redan vid 40 sålda BBQ-påsar har ni uppnått fraktfritt!

Så här går det till
Utse en kontaktperson som håller i gruppens försäljning och ekonomi (UC kommer att tas på ansvarig kontaktperson). Sätt upp en säljperiod med datum för säljstart och säljstop. Sätt upp ett säljmål där ni delar upp hur många påsar var och en skall sälja. Ett bra mål kan vara att sälja 250 sålda BBQ-påsar då tjänar ni 90 kronor per såld påse! Utse en leveransadress – hit levereras allt i kartonger. Tillsammans packar ni alla påsar inför utleverans till era kunder. Anmäl er säljstart på vår hemsida så registreras ni som kund och ni kan därefter starta er försäljning.

Läs mer om hur ni beställer erat info-kit och startar er försäljning på www.deliladan.se
Följ oss på instagram – deliladan by paulochthom

Vi hjälper er att uppnå era mål – tveka inte att höra av er!
Har ni frågor och funderingar skicka ett mail till oss på deliladan@paulochthom.se

Hälsningar från
Säljteamet på PAUL och THOM