Tjäna pengar till laget – sälj BBQ-påse med hög förtjänst!

Unikt säsongserbjudande för lag, föreningar och klasser att tjäna pengar. Just nu kan ni tjäna upp till 90 kronor per såld BBQ-påse fylld med härliga marinader och smaksättare – perfekt inför kommande grillsäsong!

Tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen genom att sälja högkvalitativa produkter med hög förtjänst. Till grillen har vi tagit fram en BBQ-påse fylld med smakrika marinader och smaksättare – perfekt för allt från grönsaker och vegobitar till kött, fågel eller fisk.

BBQ-påsen består av 8 stycken marinader och smaksättare samt 2 stycken bonusmarinader och ett recepthäfte på 40 sidor fyllt med smakrik inspiration. Ni tjänar 75-90 kronor per såld påse och redan vid 40 stycken sålda påsar får ni allt levererat gratis till er!

Vad är Vegonade?
Vegonade är en marinad och smaksättare fylld med de finaste råvarorna för att underlätta i köket och skapa nya smakupplevelser. Vegonade är en vegansk och lakto-ovo vegetarisk produkt och passar därför till alla! Med en påse skapar du enkelt en måltid för alla i familjen! Laga en rätt och tillsätt vegobitar, kött, fågel eller fisk. Enkelt eller hur!

Vårt erbjudande
Vårt erbjudande är en riktigt hög förtjänst på upp till 90 kronor per såld BBQ-påse vid 250 styken eller fler. Det kräver inga utlägg för er som grupp och vi finns som stöd när ni behöver säljinspiration. Redan vid 40 sålda BBQ-påsar har ni uppnått fraktfritt!

Så här går det till
Utse en kontaktperson som håller i gruppens försäljning och ekonomi (UC kommer att tas på ansvarig kontaktperson). Sätt upp en säljperiod med datum för säljstart och säljstop. Sätt upp ett säljmål där ni delar upp hur många påsar var och en skall sälja. Ett bra mål kan vara att sälja 250 sålda BBQ-påsar då tjänar ni 90 kronor per såld påse! Utse en leveransadress – hit levereras allt i kartonger. Tillsammans packar ni alla påsar inför utleverans till era kunder. Anmäl er säljstart på vår hemsida så registreras ni som kund och ni kan därefter starta er försäljning.

Läs mer om hur ni startar er försäljning på www.deliladan.se.

Vi hjälper er att uppnå era mål – tveka inte att höra av er!
Hälsningar från Säljteamet på PAUL och THOM