Vegetarisk och marinerad grillost redo för grillen!

Grillens läckraste nyhet! Äkta grekisk grill- och stekost marinerad med Vegonade. Perfekt att grillas, stekas samt rivas som topping.

Upptäck grillens smakrika och marinerade grillost. Grillosten är lakto-vegetarisk och finns i fyra olika smaksättningar: Truffel, Mediterranean, Thai Lemon och Smokey BBQ. Osten produceras enligt traditionellt recept i Thessaloniki i Grekland och marineras med våra Veganska marinader – Vegonade.

Unik smakupplevelse
– Vårt koncept för Vegonade har utökats med en unik produkt – marinerad grillost! För att göra det ännu enklare att njuta har vi smaksatt äkta grekisk grill- och stekost med våra marinader ur serien Vegonade, berättar Åsa Anvelius marknadschef på PAUL och THOM.

Vegonade grill- och stekost är en äkta grekisk, vit och fast ost. Påminner mycket om Halloumi – i både konsistens och det gnissliga ljudet! Ostarna är lakto-vegetariska och har en fin sälta och är marinerade med Vegonade. Perfekt att både stekas och grillas! Du kan även äta den precis som den är – skär upp i strimlor eller bitar och blanda ner i sallad och pastarätter. Tillverkas i Thessaloniki och produceras på pastöriserad komjölk, havssalt och ystenzym.

– Grillosten är helt fantastiskt smakrik och en av våra nyheter för i år. Det kommer verkligen bli matmagi på grillen, berättar Thomas Lüttgenau grundare av PAUL och THOM.

Upptäck vår värld av matglädje och recept här!

Vegonade grill- och stekost finns i smakerna:
Mediterranean – med smak från medelhavets örter,
Thai Lemon – med smak av citrongräs, chili och lite vitlök,
Truffle – smaksatt med tryffel plockad på våren,
Smokey BBQ – kryddigt het med rökiga toner.

Butiker: Du finner dem hos välsorterade ICA och Hemköp runt om i Sverige.
Säljstart: Vecka 18.
Rekommenderat pris i butik: 29:90 kronor.
Vikt: 200 gram per styck.

Läs mer om våra smakrika produkter på www.paulochthom.se