Bjud på ett färgsprakande och smakrikt grönt inslag i påsk. Passar – flexiterianer, lakto-ovo-vegeterianer och kötterianer! Vad sägs om en grönkålssallad med sparris, halloumi och rostade valnötter och vällagrad Grana Padano som avslut.
Det här är verkligen en trio i Vegonade och så enkel att skapa. Med Vegonade Arizona får du smaken av nygrillat och rökiga toner – passar perfekt till halloumi. Valnötterna rostas i Vegonade Black Garlic och sparrisen och grönkålen smaksätts med Vegonade Garlic & Parmesan. En riktigt krispig och smakrik sallad.
Har ni smakat Black Garlic – det svarta guldet – söt och mild.
INGREDIENSER
250g halloumi
275g grönkål
1 knippe grön sparris
75g valnötter
1 msk smör
2 msk Vegonade Black Garlic
4 msk Vegonade Arizona
1 påse Vegonade Garlic & Parmesan*
Grana Pandano
GÖR SÅ HÄR:
*Garlic & Parmesan är en Lakto-ovo-vegetarisk produkt som innehåller
(pastöriserad komjölk, mjölksyrabakterier, ystenzym)