Kryddor & Smaksättare

Bruschetta mix Classic

Enligt traditionellt italienskt bruschettarecept. Framträdande tomatsmak, vitlök och basilika.

Bruschetta kryddmix med smak av Italien! För pesto, dip, såser och kryddning. Antipasti: 1 del kryddmix, 2 delar vatten, rör om och svälla i 5-10 minuter, toppa av med olivolja. Bred på baguette och servera med serrano skinka. Bred på rostat bröd och toppa med skivad mozzarellaost och skivad tomat om lott. Kryddsmör: Blanda 1-2 tsk kryddmix med 100g smör. Kallsås: Blanda 1-2 tsk kryddmix med 2 dl crème fraiche. Smaka av med salt. Funkar alldeles utmärkt som smaksättare i köttfärssås, pizzasås eller i omelette.

Uppmärksammad storsäljare, fantastisk nedtorkad krydd och grönsaksblandning enligt traditionellt italienskt bruschetta recept utan tillsatser. Blandas först med lite vatten så att den sväller och därefter med fin olivolja eller i creme fraiche, gräddfil eller varför inte philadelphia ost eller smör. Används med fördel som torrkrydda på fläskfilé, i köttfärsen på torsk i ugnen. Rena fina smaker med härlig ton av solmogna tomater och kryddgrönt. Drygt och hållbart och genererar återköp.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi1263 kJ/ 300,2 kcal
Fett2,3
Varav mättat fett0,3
Kolhydrater52,4
Varav sockerarter38,5
Protein9,9
Salt9,14

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Laktos   Laktos-
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   Mjölk-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-