Ost & Tillbehör

Aprikosmarmelad

Småskalig tillverkning av marmelader enligt tradition från Bourgogne i östra Frankrike. Marmeladen kokas i autentiska kopparkittlar på fin mogen frukt. Aprikos passar utmärkt i desserter, bakverk, på smörgås och till ostbrickan, t.ex. Grottlagrad Gruyère eller Pecorino Grotta.

Småskalig tillverkning av marmelader enligt tradition från Bourgogne i östra Frankrike. Marmeladen kokas i autentiska kopparkittlar på fin mogen frukt. Aprikos passar utmärkt i desserter, bakverk, på smörgås och till ostbrickan, t.ex. Grottlagrad Gruyère eller Pecorino Grotta. Passar perfekt med lite färskost till scones eller på en rostmacka!

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Aprikoser 50%, socker 50%, fruktpektin, citronjuice.

Till 100g marmelad innehåller totalt 54g socker och 50g frukt.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi1061,4 kJ/ 249,9 kcal
Fett0,19
Varav mättat fett0,01
Kolhydrater54,1
Varav sockerarter54,1
Protein0,7
Salt0,0

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Laktos   Laktos-
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   Mjölk-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-