Chark Delidisk
Prosciutto enligt traditionella metoder. Svål och överskottsfett borttaget. Hög kvalitet och lätthanterlig vilket ger lågt svinn i delikatessen.
Prosciutto Pelatello enligt traditionella metoder. Svål och överskottsfett borttaget. Hög kvalitet och lätthanterlig vilket ger lågt svinn i delikatessdisken. Lufttorkad i minst 11 månader. |
Förvaring | Kylvara: max +10°C |
Ursprung | Italien |
Vikt | ca 4 kg |
Förpackning | Vakuumförpackad |
GTIN | 2301 2060 0000 8 |
Hållbarhet | 120 dagar |
Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.
Helmuskelskinka av gris (91,7%), salt, konserveringsmedel: E252. |
Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.
Näringsinnehåll | Per 100g |
---|---|
Energi | 937 kJ/ 224 kcal |
Fett | 9,2 |
Varav mättat fett | 3,1 |
Kolhydrater | 0,0 |
Varav sockerarter | 0,0 |
Protein | 35,0 |
Salt | 6,5 |
Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- | |
- |