Tapas & Antipasti

Salami Emilia

Lufttorkad italiensk salami med fin arom och välbalanserad sälta. Skapad på certifierad råvara från regionen Reggio Emilia-Romagna, i norra Italien.

Salame Emilia är en välsmakande traditionell salami gjord av noggrant utvald och certifierad råvara från regionen Reggio Emilia-Romagna, i norra Italien. Naturligt kryddad med salt, peppar, örter och kryddor. Salamin är bundna för hand och därefter paketerade. Salamin lufttorkas långsamt, vilket ger den en omisskännlig, rik doft och smak. Perfekt som tapas/förrätt, serveras i tunna skivor med ostar, grissini och oliver.

FörvaringFörvaras på en sval och torr plats. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp
UrsprungEmilia-Romagna, norra Italien
Vikt250
Förpackning10 förp á 250g per kartong. Förpackad i en skyddande atmosfär.
GTIN8008706609871
Hållbarhet80 dagar

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Griskött, salt, sackaros, kryddor, antioxidationsmedel: E301, konserveringsmedel: E252, E250. Till 100g färdig salami har 144g griskött använts.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi1719 kJ/415 kcal
Fett34,5g
Varav mättat fett11,4g
Kolhydrater0,5g
Varav sockerarter0,5g
Protein25,5g
Salt4,6g

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Soja-
Laktos   Laktos-
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   Mjölk-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-