Saluhall

Saluhall Black Angus

Lyxchark från Valtellinadalen i norra Italien. Varje bit av nötköttet hanteras för hand och masseras med kryddor och lufttorkas därefter i upp till 4 månader innan de skivas och paketeras. Välbalanserad sälta och sötma, fint djupröd i färgen.

Lyxchark från Italien. Varje bit hanteras för hand och masseras med kryddor och lufttorkas därefter i upp till 4 månader innan de skivas och paketeras. Välbalanserad sälta och sötma, fint djupröd i färgen. Fri från nitrat, gluten och laktos.

FörvaringKylvara. Förvaras i högst +0°/+8°C.
FörtäringBör konsumeras inom 5 dagar efter öppning.
UrsprungNötkreaturen är född och uppvuxen i Australien/USA.
Vikt70g
FörpackningFörpackad i en skyddande atmosfär i plasttråg.
GTIN8 052 787 270 314
ÖvrigtProducerad i Italien av färsk ultra-premium köttråvara, icke fryst.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Nötkött*, salt, naturliga aromer. Konserveringsmedel: Kaliumnitrat E252. *Ursprung: Australien/USA.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi756 kJ/179 kcal
Fett4,4g
Varav mättat fett1,6g
Kolhydrater1,4g
Varav sockerarter<0,5g
Protein33,4g
Salt3,8g

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Laktos   Laktos-
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   Mjölk-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-