Chark till delidisken

Vindelnrökt nätskinka

Storsäljare i Norrbotten! Lättare röksmak, saftig och välbalanserad sälta. Perfekt som smörgåsmat och till charkbrickan. Regelbunden i formen och lätt att hantera i maskin.

Skinkan nätas och röks i handmurade originalugnarna från 1917 med norrländsk alved. Förutom alvedsröken tillsätts bara salt och hantverk i processen. Resultatet är en fantastisk och mild röksmak med balanserad sälta. Mycket saftig!

FörvaringKylvara. Förvaras vid höst +8°C.
FörtäringFärdig att ätas.
UrsprungSverige
ViktCirka 2 kg
FörpackningVakuumförpackad
HållbarhetHållbarhet 60 dagar, se förpackning. Hållbar 8 dagar efter öppning.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

Griskött*, salt, konserveringsmedel (E250 Natriumnitrit). *Fött, uppfött, slaktat i Sverige.

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.

NäringsinnehållPer 100g
Energi130/540
Fett4,3 g
Varav mättat fett1,48 g
Kolhydrater0,5 g
Varav sockerarter0,1 g
Protein21,7 g
Salt3,7 g

Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.


Soja-
Laktos   Laktos-
Ägg   Ägg-
Senap   Senap-
Gluten   Gluten-
Nötter   Nötter-
Jordnötter   Jordnötter-
Sojabönor   Sojabönor-
Sulfit   Sulfit-
Mjölk   Mjölk-
Mjölkprotein   Mjölkprotein-
Pistagenötter   Pistagenötter-
Selleri   Selleri-
Sesamfrön   Sesamfrön-
Svaveldioxid   Svaveldioxid-