Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Ingredienser
2-4 st mindre Baguetter
200 g Bränneboskinka
0,5 dl Bruschettakrydda
1 dl Vatten
1 tsk Olja
Salt och Peppar
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Enkel
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra, en matig och mättande macka!
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Halloumiplättar med Vegonade Italy
Vegansk Cacciatore med Vegonade Italy
Spagetti, tomatsås och oliver
Grönkålssallad med primörer och salamichips
Ingredienser
2-4 st mindre Baguetter
200 g Bränneboskinka
0,5 dl Bruschettakrydda
1 dl Vatten
1 tsk Olja
Salt och Peppar
1 min
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra, en matig och mättande macka!
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse
Jag godkänner