Privat
Företag
Produkter
Saluhall
Chark till delidisken
Färskkorv & grillkorv
Balsamico & vinäger
Ost & tillbehör
Inläggningar konsumentförpackat
Tapas & Antipasti
Inläggningar delidisk
Lemonad
Kryddor & smaksättare
Displayer
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
E-handel
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Kundtjänst
Frågor & svar
Kundtjänst
Vegonade
Inspiration
Valborg
Lyxchark
Charkbricka
Återförsäljare
Ostbricka
Vegetariskt
Kunskap
Recept
Produkter
Ölkorv & Snacks
Charkserien Saluhall
Chark Delidisk
Marinader
Chark & salami
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Lemonader
Ost & tillbehör
Färskkorv & Grillkorv
Balsamico & Vinäger
Säsongsvaror
Inläggningar konsumentförpackat
Vegetariska produkter
Kryddor & Smaksättare
Displayer
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Om oss
Press
Djurhållning
GDPR
Kontakta oss
Jobba hos oss
Tävlingsregler
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Butiksutveckling
Utbildning
Produkter
Nyheter Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Ingredienser
2-4 st mindre Baguetter
200 g Bränneboskinka
0,5 dl Bruschettakrydda
1 dl Vatten
1 tsk Olja
Salt och Peppar
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Enkel
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra, en matig och mättande macka!
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Albondigas
Spagetti med Vegonade Roasted Peppers
Svartkålspaj med Vegonade Black Garlic
Smashed Potatoes med Vegonade Black Garlic
Ingredienser
2-4 st mindre Baguetter
200 g Bränneboskinka
0,5 dl Bruschettakrydda
1 dl Vatten
1 tsk Olja
Salt och Peppar
1 min
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra.
Baguette med bränneboskinka och bruschettaröra, en matig och mättande macka!
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic