Privat
Företag
Recept
Inspiration
Kundtjänst
Kontakta oss
Frågor & svar
Produkter
Chark- och ostserien
Chark till delidisken
Färskkorv & grillkorv
Balsamico & vinäger
Ost & tillbehör
Inläggningar konsumentförpackat
Tapas & Antipasti
Inläggningar delidisk
Lemonad
Kryddor & smaksättare
Displayer
Allergiguiden
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Våra förpackningar
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Återförsäljare
Bli återförsäljare
E-handel
Kundtjänst
Inspiration
Tapas
Charkbricka
Ostbricka
BBQ
Dryck
Kunskap
Recept
Produkter
Charkserien Saluhall
Chark & salami
Inläggningar konsumentförpackat
Chark Delidisk
Ölkorv & Snacks
Ost & tillbehör
Vegetariska produkter
Inläggningar Delidisk
Tapas & Antipasti
Balsamico & Vinäger
Lemonader
Displayer
Färskkorv & Grillkorv
Kryddor & Smaksättare
Säsongsvaror
Om oss
Vår historia
Om oss
Miljö & hållbarhet
Våra förpackningar
Djurhållning
Press
GDPR
Kontakta oss
Jobba hos oss
Tävlingsregler
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Butiksutveckling
Utbildning
Produkter
Sök
Hem
Recept
Black Angus Antipasti
Ingredienser
1 pkt Saluhall Black Angus
1 näve Ruccola
1/2 dl riven Parmigiano Reggiano
Black Angus Antipasti
Produkt i receptet
Saluhall Black Angus
Parmigiano Reggiano 16+ mån.
Enkel
Black Angus Antipasti
Enkel njutning i tunna skivor - servera med riven Parmigiano Reggiano och lite ruccola.
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Zucchinipizza med oliver och ölkorv
Charkbricka med inläggningar och ost
Canapé med prosciutto och ricottafyllning
Tapaskrans med lyxchark
Ingredienser
1 pkt Saluhall Black Angus
1 näve Ruccola
1/2 dl riven Parmigiano Reggiano
Black Angus Antipasti
Enkel njutning i tunna skivor - servera med riven Parmigiano Reggiano och lite ruccola.
Produkt i receptet
Saluhall Black Angus
Parmigiano Reggiano 16+ mån.