Privat
Företag
Produkter
Saluhall
Chark till delidisken
Färskkorv & grillkorv
Balsamico & vinäger
Ost & tillbehör
Inläggningar konsumentförpackat
Tapas & Antipasti
Inläggningar delidisk
Lemonad
Kryddor & smaksättare
Displayer
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
E-handel
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Kundtjänst
Frågor & svar
Kundtjänst
Vegonade
Inspiration
Valborg
Lyxchark
Charkbricka
Återförsäljare
Ostbricka
Vegetariskt
Kunskap
Recept
Produkter
Ölkorv & Snacks
Charkserien Saluhall
Chark Delidisk
Marinader
Chark & salami
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Lemonader
Ost & tillbehör
Färskkorv & Grillkorv
Balsamico & Vinäger
Säsongsvaror
Inläggningar konsumentförpackat
Vegetariska produkter
Kryddor & Smaksättare
Displayer
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Om oss
Press
Djurhållning
GDPR
Kontakta oss
Jobba hos oss
Tävlingsregler
Återförsäljare
Bli återförsäljare
Butiksutveckling
Utbildning
Produkter
Nyheter Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Black Angus Antipasti
Ingredienser
1 pkt Saluhall Black Angus
1 näve Ruccola
1/2 dl riven Parmigiano Reggiano
Black Angus Antipasti
Produkt i receptet
Saluhall Black Angus
Parmigiano Reggiano 16+ mån.
Enkel
Black Angus Antipasti
Enkel njutning i tunna skivor - servera med riven Parmigiano Reggiano och lite ruccola.
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Trinidad Doubles med Vegonade Mang & Chili
Färskostbollar
Fyllda ugnsbakade champinjoner med Vegonade Black Garlic
Duchesse med Vegonade Tryffel
Ingredienser
1 pkt Saluhall Black Angus
1 näve Ruccola
1/2 dl riven Parmigiano Reggiano
Black Angus Antipasti
Enkel njutning i tunna skivor - servera med riven Parmigiano Reggiano och lite ruccola.
Produkt i receptet
Saluhall Black Angus
Parmigiano Reggiano 16+ mån.