Buffé med primörer och chark

Enkel

Perfekt till en bjudning eller mysig kväll med vänner och familj. Duka upp en riktig buffé med chark, inläggningar och primörer. Passar också till grillat eller tillsammans med en ostbricka.

Ingredienser

Chark buffé

1 hg Bränneboskinka

1 hg Fransk Lantsalami

1 hg Brushettaskinka

Oliver i påse eller burk

1 förp Saluhall Barcelona

1 burk Vitlöksklyftor, chili

1 burk Pepperballs

1 förp Salamichips

1 st Grana Padano

2 st Avokado

1 förp Grönkål

1 knippe Grön sparris

Gör så här

Skölj av och massera grönkålen med lite salt för att få den mjukare.

Bryt av sparrisen och skölj.

Börja varva chark och grönt på en sten/träskiva. Låt fantasin flöda.

Toppa av med Grana Padano

Goda tillbehör: Servera med Pepperball såsen!

Kopierat!

Produkter i receptet