Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare & e-handel
Sök
Hem
Recept
Grön Janssons Frestelse med Vegonade
Ingredienser
500g potatis, mjölig
300g rotselleri
300g grönkål
3 st gula lökar
3 st burkar anjovisfiléer samt spadet
3 dl mjölk
3 dl vispgrädde
3 msk Vegonade Black Garlic
200g smör
½ dl farinsocker
2 msk ströbröd
Grön Janssons Frestelse med Vegonade
Produkt i receptet
Vegonade Black Garlic
Medel
Fisk
Grön Janssons Frestelse med Vegonade
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Ingredienser
500g potatis, mjölig
300g rotselleri
300g grönkål
3 st gula lökar
3 st burkar anjovisfiléer samt spadet
3 dl mjölk
3 dl vispgrädde
3 msk Vegonade Black Garlic
200g smör
½ dl farinsocker
2 msk ströbröd
Grön Janssons Frestelse med Vegonade
Produkt i receptet
Vegonade Black Garlic