Ingredienser

  • 250 g riven Potatis
  • 200 g riven Halloumi
  • 1 msk Vegonade Italy
  • Eventuellt 2 st Ägg och ¾ dl Ströbröd

Produkt i receptet

Vegonade Italy
Vegonade Italy
Enkel
Lakto-ovo

Halloumiplättar

Dessa blir nästan lite karameliserade i smaken, sega och knapriga på samma gång. Funkar utmärkt som förrätt såväl som varmrätt. Varför inte ha dessa till soppor eller till en sallad? Om du vill ha de något mer "matiga" går det bra att blanda i ett ägg och lite ströbröd, vilket gör att de inte behöver lika lång tid i ugnen heller. Annars kräver de sin stund i ugnen för att halloumi osten ska kunna smälta och binda samman med potatisen.

Halloumiplättar

Dessa blir nästan lite karameliserade i smaken, sega och knapriga på samma gång. Funkar utmärkt som förrätt såväl som varmrätt. Varför inte ha dessa till soppor eller till en sallad? Om du vill ha de något mer "matiga" går det bra att blanda i ett ägg och lite ströbröd, vilket gör att de inte behöver lika lång tid i ugnen heller. Annars kräver de sin stund i ugnen för att halloumi osten ska kunna smälta och binda samman med potatisen.

Ingredienser

  • 250 g riven Potatis
  • 200 g riven Halloumi
  • 1 msk Vegonade Italy
  • Eventuellt 2 st Ägg och ¾ dl Ströbröd