Ingredienser

  • 1 burk kokta kikärtor ca 400g
  • 3 msk tahini, ljus
  • 4 msk Vegonade Garlic & Cheese
  • 1 tsk havssalt
  • 0,5-1 dl vatten, du kan även använda olja men den blir lättare med vatten.
  • Lite olivolja att toppa hummusen med.

Produkt i receptet

Vegonade Garlic & Cheese
Vegonade Garlic & Cheese
Enkel

Hummus med Vegonade Garlic & Cheese

Krämig hummus med smak av vitlök och italiensk lagrad ost.

Ingredienser

  • 1 burk kokta kikärtor ca 400g
  • 3 msk tahini, ljus
  • 4 msk Vegonade Garlic & Cheese
  • 1 tsk havssalt
  • 0,5-1 dl vatten, du kan även använda olja men den blir lättare med vatten.
  • Lite olivolja att toppa hummusen med.

Hummus med Vegonade Garlic & Cheese

Krämig hummus med smak av vitlök och italiensk lagrad ost.

Produkt i receptet

Vegonade Garlic & Cheese
Vegonade Garlic & Cheese