Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare
Sök
Hem
Recept
Karameliserade brysselkål
Ingredienser
500g brysselkål
200 g morötter
3 msk Vegonade Black garlic
1 tsk muskotnöt
1 msk smör
2 msk flytande honung
1 msk färsk riven ingefära
1 tsk flingsalt
Sesamfrön, gärna svart och vit
Karameliserade brysselkål
Produkt i receptet
Vegonade Black Garlic
Enkel
Vegetarisk
Karameliserade brysselkål
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Vegonade Mango & chilisorbet
Spagetti, tomatsås och oliver
Ingredienser
500g brysselkål
200 g morötter
3 msk Vegonade Black garlic
1 tsk muskotnöt
1 msk smör
2 msk flytande honung
1 msk färsk riven ingefära
1 tsk flingsalt
Sesamfrön, gärna svart och vit
Karameliserade brysselkål
Produkt i receptet
Vegonade Black Garlic
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse
Jag godkänner