Ingredienser

  • 1 paket Vegonade Mango Curry á 90 g
  • 200 g friterad eller naturell tofu
  • 200 g skogschampinjoner, vanliga champinjoner eller shiitakesvamp
  • 200 g svartkål, grönkål eller vitkål
  • 1 gul lök eller 1,5 dm purjolök
  • 2 tsk gul curry
  • 400 g kokosmjölk
  • 2-3 dl vatten
  • 1 msk japansk sojasås
  • Juice från 1/3 färsk lime
  • 250 g risnudlar
  • 1 färsk chili till topping
  • 2 tsk färsk riven ingefära
  • 1 näve färsk koriander och färsk mynta
  • Cashewnötter till att toppa med
  • Valfria andra grönsaker som morot, paprika, zucchini, broccoli eller pak choi

Produkt i receptet

Vegonade Mango & Chili
Vegonade Mango & Chili
Vardag
Vegan

Mango currynudlar

Thai/indiskt inspirerade currynudlar

Mango currynudlar

Thai/indiskt inspirerade currynudlar

Ingredienser

  • 1 paket Vegonade Mango Curry á 90 g
  • 200 g friterad eller naturell tofu
  • 200 g skogschampinjoner, vanliga champinjoner eller shiitakesvamp
  • 200 g svartkål, grönkål eller vitkål
  • 1 gul lök eller 1,5 dm purjolök
  • 2 tsk gul curry
  • 400 g kokosmjölk
  • 2-3 dl vatten
  • 1 msk japansk sojasås
  • Juice från 1/3 färsk lime
  • 250 g risnudlar
  • 1 färsk chili till topping
  • 2 tsk färsk riven ingefära
  • 1 näve färsk koriander och färsk mynta
  • Cashewnötter till att toppa med
  • Valfria andra grönsaker som morot, paprika, zucchini, broccoli eller pak choi

Produkt i receptet

Vegonade Mango & Chili
Vegonade Mango & Chili