Privat
Företag
Produkter
Chark Delidisk
Grillkorv
Olja & Vinäger
Ost & Tillbehör
Konsumentpackade Inläggningar
Tapas & Antipasti
Inläggningar Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Allergiguiden
Recept
Vegonade
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tjäna pengar
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Vegonade
Recept
Produkter
Ölkorv och Snacks
Vego
Tapas & Antipasti
Ost & Tillbehör
Chark Förpackat
Grillkorv
Konsumentpackade Inläggningar
Olja & Vinäger
Chark Delidisk
Dryck
Kryddor & Smaksättare
Inläggningar Delidisk
Allergiguiden
Inspiration
Om oss
Om oss
Vår historia
Miljö & hållbarhet
Djurhållning
Leverantörer
GDPR
Press
Tävlingsregler
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundtjänst
Återförsäljare & e-handel
Sök
Hem
Recept
Matiga mackor med salamichips och bränneboskinka
Ingredienser
1 förp Salamichips
100 g Bränneboskinka
2 st Avokado
2 msk Bruschettakrydda
1 msk Olivolja
Salt och peppar
Toppa med parmesanost och tomater.
Matiga mackor med salamichips och bränneboskinka
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Salamichips Classic
Salamichips Delikryddad
Enkel
Matiga mackor med salamichips och bränneboskinka
Mackor med en god avokadoröra, salamichips och bränneboskinka
Dela
Facebook
Twitter
Email
Skriv ut recept
Liknande recept
Kikärtstacos med Vegonade Roasted Peppers
Svartkålspaj med Vegonade Black Garlic
Zucchini fritters med Vegonade Italy
Ugnsbakad sötpotatis
Ingredienser
1 förp Salamichips
100 g Bränneboskinka
2 st Avokado
2 msk Bruschettakrydda
1 msk Olivolja
Salt och peppar
Toppa med parmesanost och tomater.
1 min
Matiga mackor med salamichips och bränneboskinka
Mackor med en god avokadoröra, salamichips och bränneboskinka
Produkt i receptet
Bruschetta mix Classic
Salamichips Classic
Salamichips Delikryddad